DESPRE NOI

DEC Solar

Este o companie care a reunit o echipa de specialisti in domeniul energiei regenerabile prin panouri fotovoltaice, care ofera servicii de consultannta , proiectare si executie pentru instalatii fotovoltaice on – grid si off – grid .

Se adreseaza tuturor clientilor , persoane juridice  cat si fizice , care doresc sa implementeze  un sistem solar fotovoltaic pentru a deveni independent energetic , pentru a face economie la factura de electricitate dar si celor care au locatii izolate, neracordate la reteaua nationala .

Vine si in intampinarea celor care implementeaza sisteme solare fotovoltaice prin proiecte finantate din fonduri europene sau guvernamentale oferind solutii complete de consultanta, proiectare si executie.

Colaborareaza  cu companii cu experienta internationala in acest domeniu : Schneider Electric , PowerOne – ABB , Danffos , Mastervolt , SMA , Solatronics – pentru echipamente electrice si K2 System Gmbh pentru structura de prindere .

Despre noi

Panouri instalate 4250
Case alimentate 486
Reducerea Emisiilor de CO2 in 20 de ani 14280
Energie produsa 1064 kwh

ServiciiOferite

1. Consultanta

DEC Solar , prin echipa sa ofera consultanta gratuita clientilor in alegerea sistemului solar fotovoltaic .

2. Proiectare

Asiguram proiectare tehnica a sistemelor solare fotovoltaice de mici si mari dimensiuni .

3. Executia si punerea in functiune

Inginerii nostril acreditati ANRE executa si pun in functiune instalatii solare fotovoltaice de inalta calitate si durabilitate.

4. Service atat in perioada de garantie cat si post grantie

Asiguram service echipamentelor cat si a montajului sistemelor solare fotovoltaice montate  pe perioada de garantie si post  garantie .

5. Mentenanta

Optional oferim servicii de mentenanta a sistemelor solare fotovoltaice , pentru o functionalitate la un randament cat mai bun in timp a acestora .

Contacteaza-ne!

“Energia viitorului este implementata acum de DEC Solar “

Prin solutiile oferite si lucrarile efectuate DEC Solar s-a impus pe piata nationala a sistemelor solare fotovoltaice ca un reper de calitate si profesioanalism in alegerea si implementare acestor sisteme.

Profesionalism:

Ne bazam pe profesionalismul  echipei DEC Solar, al departamentelor noastre, indreptat in special catre o selectie riguroasa a produselor, prezentarea beneficiilor si recomandarea acestora in functie de nevoile clientului.

Respect:

Respectam clientii, partenerii nostri, legislatia si mediul inconjurator. Acest lucru ne-a condus catre o pozitie cat mai stabila in domeniul energiei regenerabile.

Noi si mediu:

Pentru intregul nostru grup, protectia mediului este ca un pilon central al filozofiei noastre. Protejarea mediului este fundamentala in zilele noastre. Trebuie sa ne gandim atat la noi, cat si la nevoile viitoarelor generatii. În ultimii 20 de ani, Europa a in?eles ca traieste peste posibilitatile sale reale si ca modul nostru de via?? pune planeta la incercare. Consumam tot mai mult din resursele naturale si punem in pericol sistemele de mediu (apa, solul si aerul). De aceea noi ne axam pe energía regenerabila care practic este infinita.

Evolutie: 

Suntem in permanent contact cu specialisti de cel mai inalt nivel din Romania si strainatate  din domeniul energiei regenerabile , pentru a fi la curent cu noile descoperiri si tendinte. Urmarim constant informatiile din literatura de specialitate pentru a le aduce aproape de clienti , fie prin publicarea lor pe site-ul nostru , fie in cadrul procesului de recomandare al celor mai noi produse. In acest context participarea la targuri , expozitii si diverse seminarii de specialitate ramane o prioritate , ca si difuzarea noutatilor in domeniu pe blogul nostru .

Motivare:

Suntem deschisi catre incurajarea aptitudinilor si creativitatea angajatilor nostri pentru a le creea un mediu favorabil cresterii profesionale.