BYD a dezvoltat PV + Storage

BYD a dezvoltat PV + Storage, un nou model de afaceri axat pe producția, stocarea și aplicațiile de energie regenerabilă, conceput pentru a schimba lumea prin utilizarea de noi soluții energetice.

BYD Box

BYD este o companie de înaltă tehnologie dedicată inovațiilor tehnologice pentru o viață mai bună. BYD a fost fondată în februarie 1995 și, după mai bine de 20 de ani de creștere rapidă, compania a înființat peste 30 de parcuri industriale în întreaga lume și a jucat un rol semnificativ în industriile legate de electronice, automobile, energie nouă și tranzit feroviar.

De la generarea și stocarea energiei până la aplicațiile sale, BYD este dedicat furnizării de soluții energetice cu emisii zero.

Baterie de înaltă tensiune BYD Battery-Box

Pentru toate aplicațiile, potrivite pentru sistemele monofazate și trifazate cu sistem modular flexibil și conexiune paralelă.

B-Box este proiectat cu baterie LiFePO 4 pentru chimie, care a fost recunoscută pe scară largă ca una dintre cele mai sigure tehnologii de baterii. Chimia LiFePO 4 are structuri stabile, iar temperatura sa termică de fugă este de peste 480 ° C. Aceasta este cu 100% mai mare decât chimia NCM și NCA. Este proiectat pentru aplicații rezidențiale și comerciale cu siguranță absolută.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Baterii BYD

Fiind cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, BYD aduce standardele bateriilor feroviare și auto la soluțiile rezidențiale și comerciale: B-Box. Datele de peste 6 ani ale aplicațiilor la scară largă în vehiculele electrice asigură siguranța și fiabilitatea acestuia. Toate produsele au fost certificate conform standardelor internaționale, inclusiv TUV, UL și CE.

B-Box are cea mai mare putere de ieșire din industrie, ceea ce aduce clienților cele mai mari performanțe. Sistemul este capabil să ajungă la rata de C la max 1C și 2C la vârf pentru a susține sarcini critice , cum ar fi A / C și pompe etc.

Toate B-Box au un design modular oferind întreținere neîntreruptibilă și instalare ușoară.

B-Box este echipat cu un design modular și un sistem inteligent de gestionare a bateriei (BMS), care permite extinderea pe toată durata de viață.

B-Box este proiectată cu răcire naturală, oferind o eficiență optimă.

10 ani garanție. Oferă cea mai bună garanție de funcționare.