IBC SOLAR

40 de ani de soluții
personalizate în domeniul
energiei solare

Cu o experiență vastă în domeniul energiei regenerabile, IBC SOLAR se clasează în topul celor mai apreciați producători de panouri și sisteme solare. La baza companiei stau tradițiile și valorile germane, care au în prim-plan profesionalismul, calitatea premium și precizia aparte.

Furnizează
servicii
complete

și pune accent întotdeauna pe calitatea rezultatului final. Se ocupă atât de montarea sistemelor, cât și de etapele de întreținere și mentenanță. Experiența acumulată de-a lungul timpului i-a transformat rapid în lideri de piață, dar și în alegeri inspirate pentru cei care își doresc rezultate extraordinare.

Oferă atât soluții individuale, cât și variante complete. De asemenea, gama de proiecte definitivate integrează activități în zone rezidențiale, dar și comerciale.

De ce ar trebui
să alegi
IBC SOLAR?

Avantajele pe care le garantează IBC SOLAR sunt numeroase. Printre motivele pentru care ar trebui să îi alegi drept parteneri se numără:

Peste 4.700 megawați de putere instalată și 160.000 de sisteme definitivate

● IBC SOLAR dispune de o vastă experiență în domeniu. Activează pe piața industriei energiei regenerabile din anul 1982. De-a lungul timpului, echipa de specialiști a reușit să ducă la bun sfârșit proiecte complexe, ceea ce i-a ajutat să devină din ce în ce mai buni.

Au o gamă variată de produse

● IBC SOLAR pune la dispoziție alternative care mai de care mai ingenioase, cu sau fără capacitate de stocare a energiei generate.

Colaborează cu peste 1000 de parteneri specializați

● Ceea ce creează premisele perfecte pentru îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor.

Garanție de peste 20 de ani

● Panourile și modulele solare impresionează prin standardele înalte de funcționalitate și durabilitate pe care le oferă. Sunt create special pentru a rezista șocurilor diverse și a contribui la reducerea costurilor de energie cu până la 80%.

Gama diversificată de produse performante

IBC Solar pune accent pe importanța multifuncționalității. Tocmai de aceea, oferă clienților produse variate. Gama integrează peste 1.5000 de alternative. Printre ele se numără:

Module solare,

Invertoare,

Elemente de stocare,

Sisteme de montare,

Accesorii diverse precum conectori și cabluri,

Prin ce se caracterizează modulele solare de la IBC SOLAR?

● Siguranța este componenta centrală care gravitează în jurul modulelor PV. Înainte de a fi distribuite beneficiarilor, sistemele sunt supuse unor teste de laborator. Sunt verificate aspecte precum: procesul de circulație a aerului, nivelul de umiditate, gradul de izolație, funcția de prevenire a riscului de condensare.

● Respectă caracteristicile pe care le presupune standardul DIN ISO 2859-1. Astfel, riscul apariției problemelor tehnice este eliminat cu succes.

● Sunt rezistente și pot funcționa fără probleme și în condiții meteorologice nefavorabile. Eficiența IBC SOLAR nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum.

Alege sisteme solare de ultimă generație și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

IBC SOLAR

IBC Solar TRIFAZAT – peste 25 ANI GARANȚIE


IBC Solar MONOFAZAT – peste 25 ANI GARANȚIE


Contactează-ne

Hai să vorbim mai multe despre cum îți poți reduce costurile de întreținere a locuinței!

    keyboard_arrow_up