Cel mai mare producător de invertoare solare

Cu o experiență de aproximativ 26 de ani în spate, Sungrow a devenit lider de piață în domeniul producerii și dezvoltării invertoarelor solare. Tocmai datorită avantajelor numeroase pe care le garantează, devine una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face. Promisiunea pe care și-o asumă cu responsabilitate este de a crea premisele unui climat în care predomină energia verde. Necesitatea protejării naturii înconjurătoare devine scopul lor principal.

Cu o echipă de specialiști suficient de pregătiți pentru a răspunde oricărei provocări, brandul a căpătat o reputație pozitivă de-a lungul timpului. Este prezent în 150 de țări și excelează în crearea sistemelor inteligente și fiabile de stocare a energiei.

Care sunt principalele garanții pe care le oferă SUNGROW?

Te întrebi care sunt principalele motive care clasează SUNGROW în topul celor mai apreciați producători de invertoare solare?

Ei bine, printre avantajele pe care le garantează clienților săi se numără:

Eficiență sporită

Încă de la momentul înființării, în anul 1997, SUNGROW s-a dezvoltat în mod constant pentru a asigura beneficiarilor experiențe reușite. Echipa care oferă frecvent îmbunătățiri substanțiale serviciilor oferite dispune de cunoștințe solide în industria cercetării. Compania a întreprins peste 20 de programe naționale cheie în domeniul științei și tehnologiei. Dispune inclusiv de sisteme independente, de ultimă generație, care asigură performanțe extraordinare. Odată instalate, invertoarele garantează rezultatele dorite, fără a fi nevoie de investiții suplimentare sau modificări ulterioare.

Siguranță

Tocmai datorită funcțiilor ingenioase și a designului versatil, invertoarele SUNGROW dețin acreditări din parteaTÜV, CSA, SGS și altor autorități internaționale.

Compania este un adevărat etalon în piață în ceea ce privește profesionalismul și calitatea oferite. Soluțiile au fost adoptate în peste 150 de țări și regiuni din întreaga lume, cu o capacitate cumulată de 269GW până la sfârșitul lunii iunie 2022. Sistemele garantează utilizatorilor eliminarea din start a eventualelor probleme sau erori tehnice, ceea ce reprezintă un plus.

Calitate superioară

SUNGROW este un pilon important în ceea ce privește gestionarea eficientă a energiei la nivel global. Experiența cumulată, dar și echipamentele moderne pe care își bazează activitatea sunt principalele elemente care promit un viitor mai bun pentru noile generații.

Câștigătoare a multor premii din domeniu
Grand Awards for Industry, National Manufacturing Single Champion Demonstration Enterprise sau National Intellectual Property Demonstration Enterprise – devine un model pentru multe branduri de pe piață.

Transparență

Tocmai pentru că dispune de tehnici de lucru moderne, SUNGROW pune accent pe colaborările avantajoase, indiferent de situație. Dacă te-ai hotărât să investești într-un sistem inteligent și să economisești resurse, SUNGROW devine alegerea ideală. Vei avea parte de consultanță specializată din partea echipei și te vei bucura de soluții pe termen lung.

Simplu și eficient!

Care sunt cele mai apreciate modele oferite de SUNGROW?

Multifuncționalitatea este cuvântul cheie care descrie cel mai bine serviciile puse la dispoziție de SUNGROW. Gama de alternative din care poți alege este foarte diversificată, ceea ce îți permite să alegi soluții personalizate.

În oferta disponibilă vei găsi mai mult ca sigur alternativa care să se potrivească cerințelor și nevoilor tale. Nimic nu se compară cu eficiența alternativelor produse de profesioniști.

Printre opțiunile din care poți alege se numără:

Sisteme fotovoltaice

Fie că e vorba de variante comerciale sau rezidențiale.
Invertoarele au o putere cuprinsă între 2 kW – 125 kW, ceea ce garantează îndeplinirea chiar și celor mai complexe cerințe. Indiferent de modelul ales, invertoarele au capacitatea de a rezista factorilor de uzură și condițiilor meteo nefavorabile. Ceața, umiditatea în exces sau temperaturile mult prea ridicate nu vor mai genera pagube materiale și financiare. Se instalează cu ușurință pe acoperișuri specifice diverselor țări.

Sisteme de stocare

Din ce în ce mai multe țări apelează la caracteristicile eficiente pe care le prezintă soluțiile pentru stocarea energiei. Sunt investiții care oferă posibilitatea de a genera rezultatele dorite și de a optimiza modalitatea de utilizare a resurselor.

Printre opțiunile pe care le ai la dispoziție se numără sisteme complete, inclusiv PCS și baterii litiu-ion. Se potrivesc atât proiectelor rezidențiale, cât și celor de tip C&I și de utilități, care se ocupă de interconectarea energiei.

Sisteme fotovoltaice plutitoare

O adevărată revelație în domeniu, pe care SUNGROW o exploatează din plin pentru a proteja mediul înconjurător și a oferi clienților servicii calitative. Sistemele sunt proiectate în funcție de adâncimea apei, dar și de caracteristicile locului în care va fi integrat. Sunt fabricate din materiale eco-friendly și oferă proprietăți care pot rămâne intacte timp de aproximativ 25 de ani. Elementele de design, dar și cele tehnice au fost supuse unor teste și calcule precise pentru a elima din start eventualele riscuri. Structura pe care o prezintă garantează o etanșeitate perfectă și o rezistență sporită în fața acțiunii valurilor.

Centrale fotovoltaice

Folosite deja la nivel global, tocmai datorită garanțiilor pe care le oferă. Opțiunile Sunshine se numără printre cele mai utilizate tehnologii în regim rezidențial, tocmai datorită sistemului inteligent de uz casnic end-to-end. Produsele SUNGROW sunt integrate deja în numeroase gospodării datorită conectării rapide la o platformă cloud, dar și a tehnicilor eficiente de întreținere.

Variantele SUNGROW pot fi adoptate și de afacerile care își doresc să evolueze armonios. Proprietățile pe care le integrează asigură profituri sigure și sustenabile. În plus, îți oferă posibilitatea de a dezvolta o echipă de profesioniști, orientați către acumularea succesului.

Invertor Hibrid
Trifazat

Invertor Hibrid
Monofazat

Invertor On Grid
Trifazat

Invertor On Grid
Monofazat

Acumulatori
Sungrow

Contactează-ne

Dacă vrei să te bucuri de beneficiile sistemelor fotovoltaice alege cu încredere calitatea premium! Modelele Fronius se vor ridica în mod sigur la nivelul așteptărilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre caracteristicile tehnice ale produselor noastre nu ezita să ne contactezi!

Avantajele pe care le garantează SUNGROW dispun de aplicabilitate atât în domeniul rezidențial, cât și cel comercial. Este producătorul nr.1 de invertoare și sisteme de stocare a energiei. Opțiunile disponibile impresionează în primul rând prin elementele funcționale create special pentru a rezista condițiilor meteo nefavorabile și a factorilor de uzură și degradare.

Toate sistemele dispun de certificări de siguranță din partea autorităților specializate. În plus, oferă un design versatil, care răspunde întocmai chiar și celor mai exigente cerințe. Reprezintă, așadar, investiții foarte profitabile, care îți oferă șansa de a reduce pagubele produse asupra mediului înconjurător. În cei aproape 26 de ani de activitate, SUNGROW a demonstrat că imposibilul în materie de gestionare a energiei nu există.

Soluțiile sustenabile sunt cele care garantează un viitor mai bun pentru generațiile care urmează să vină.

Alege și tu tehnologiile de ultimă generație și contribuie la crearea unui viitor mai bun!

   

  keyboard_arrow_up
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE