TEHNOLOGIA SOLARĂ PENTRU CELE MAI ÎNALTE CERERI

De ani de zile, AXITEC a fost una dintre cele mai bune mărci de calitate pentru module solare și stocare a energiei. Ingineria de la sediul central din Böblingen (Germania) controlează capacitățile globale de producție de peste 800 MWp.

Competența de bază acoperă lanțul complet de proces al modulelor solare sau stocarea energiei, de la dezvoltare, producție și asigurarea calității până la vânzări și service.

AXITEC PREMIUM

Cea mai buna garantie

Datorită experienței de ani de zile în dezvoltarea, producția și vânzarea de module solare, AXITEC poate oferi garanții peste medie. Indiferent dacă sunt toleranțe plus, o garanție de 15 ani a producătorului sau o garanție liniară de performanță, clientul primește întotdeauna valoare adăugată în ceea ce privește calitatea și performanța.

partener-axitec-panouri-solare-decsolar

Producție AXITEC

Unitățile de producție AXITEC sunt situate în Asia și Europa.

Doar producătorii care folosesc echipamente automate pentru transportul celulelor și modulelor solare, precum și teste de electroluminiscență în timpul procesului de fabricație sunt aprobați și certificați conform liniilor directoare AXITEC.

Modelul AXIPREMIUM XL HC

Panoul monocristalin Axitec AXIpremium HC XL este cel mai bun din punct de vedere al puterii de ieșire și fiabilitate pe termen lung la un preț atractiv.

Controlul riguros al calității și facilitățile de testare interne garantează că panourile solare Axitec îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate independente. Certificat UL, aprobat CEC și susținut de o garanție a producătorului de 15 ani.

Modulele de putere cu tehnologie cu jumătate de celulă au o rezistență mai mică a celulei și, prin urmare, o performanță mai mare decât modulele standard.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Modelul AXIBLACKPREMIUM XL HC

Estetica întâlnește energia. Modulele solare sunt perfect potrivite pentru instalații în care designul exterior negru trebuie să se potrivească cu puterea mare.

Panourile fotovoltaice cu tehnologie Semicelulă au o rezistență mai mică a celulei și , prin urmare , o performanță mai mare decât standardul panourilor.

Prin împărțirea celulelor solare, curentul pe celulă este înjumătățit , ceea ce este asociat cu o reducere a pierderii de putere din celulă.

Garant: AXITEC Energy GmbH & Co. KG

  • 15 ani garanție produs
  • 15 ani garanție producător pentru 90% din producția nominală
  • 25 ani garanție producător pentru 85% din producția nominală

Acumulator AXITEC Energy AXISTORAGE

NeON® 2 BiFacial este proiectat pentru a absorbi iradierea nu numai din față, ci și din partea din spate a celulei sale NeON®, utilizând o folie translucidă pe spate. Fețele duale ale celulei permit generarea de energie mai mare.

Folosind celula bifacială extrem de eficientă „NeON”, LG NeON® 2 BiFacial generează puterea pe ambele părți la aproape același nivel.

Folosind celula bifacială extrem de eficientă „NeON”, LG NeON® 2 BiFacial generează mai multă putere chiar și atunci când ninge.

Este posibil să se producă cu 30% mai multă energie decât cu modulele convenționale în condiții optime.

LG NeON® 2 BiFacial funcționează acum mai bine decât multe alte module în zilele însorite datorită coeficientului sau îmbunătățit de temperatură.

Acumulator AXITEC Energy AXISTORAGE