Dec Solar

icon-companie-despre-noi

Este o companie

Care ofera servicii și componente pentru sisteme fotovoltaice la cheie, cu și fără stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali și industriali, on grid, hybrid sau off grid.
icon-tuturor-clientilor-despre-noi

Se adreseaza tuturor clientilor,

persoane juridice cat si fizice , care doresc sa implementeze un sistem solar fotovoltaic pentru a deveni independent energetic , pentru a face economie la factura de electricitate dar si celor care au locatii izolate, neracordate la reteaua nationala
icon-proiecte-finantate-despre-noi

Vine si in intampinarea

celor care implementeaza sisteme solare fotovoltaice prin proiecte finantate din fonduri europene sau guvernamentale oferind solutii complete de consultanta, proiectare si executie
icon-branduri-top-despre-noi

Colaborareaza cu companii cu experienta

internationala in acest domeniu : LG Electronics, Victron Energy, Fronius, Axitec, Schneider Electric , PowerOne – ABB , Danffos , Mastervolt , SMA , Solatronics – pentru echipamente electrice si K2 System Gmbh pentru structura de prindere.
panouri-solare-despre-noi
4250

Panouri instalate

case-alimentate-despre-noi
486

Case alimentate

reducerea-emisiilor-despre-noi
14280

Reducerea Emisiilor de CO2 in 20 de ani

energie-produsa-despre-noi
1064

Energie produsa (kwh)

Servicii Oferite

1. Consultanta

Ne sustinem clientii si suntem la dispozitia acestora oferindu-le consultanta GRATUITA in alegerea sistemului fotovoltaic, adaptat nevoilor acestuia si ii urmarim interesele astfel incat rezultatele sa aduca plus valoare in viata si afacerea lor. Vă sprijinim în fiecare fază a proiectului cu experiența noastra in planificarea și implementarea sistemelor fotovoltaice și selectarea componentelor adecvate..

2. Proiectare

Optional putem oferi servicii de proiectare tehnica a sistemelor fotovoltaice de mici, medii si mari dimensiuni, in functie de conditiile specifice fiecarui proiect, de locatia amplasarii, conditiile meteorologice din zona respectiva, radiatia solara si masuratorile aferente. Scopul nostru este de a asigura întotdeauna cea mai mare eficiență posibilă a sistemului. Dec Solar ofera sisteme flexibile care sunt proiectate inteligent și ușor de adaptat la noile cerințe.

3. Executia si punerea in functiune

Marcile premium originale sunt caracterizate de servicii superioare. Suntem experți în montarea sistemelor fotovoltaice și suntem familiarizați cu tehnologiile. Ne asumăm interesele clientilor și îi reprezentăm cu respect, corectitudine și competență, astfel încât succesul să fie garantat pentru ambele părți. Odată ce sistemul fotovoltaic solar este instalat corect, va necesita o întreținere minimă . Noi, creăm soluții energetice fiabile, economice și durabile. Prin inginerii nostri acreditati ANRE punem in functiune instalatiile solare fotovoltaice de mici, medii si mari capacitati, cu și fără stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali și industriali, sisteme fotovoltaice on grid, hybrid sau off grid, de inalta calitate si durabilitate.

4. Service atat in perioada de garantie cat si post grantie

Activitatea dumneavoastra fotovoltaica va fi inregistrata pentru o perioada mare de timp, cu ajutorul aplicatiilor inteligente, disponibile direct pe smartphone-ul dumneavoastra reusind astfel sa concluzionam cu adevarat eficienta unui sistem fotovoltaic, respectiv depistarea din timp a eventualelor functionari necorespunzatoare si necesitatea de a interveni in conditii de avarie. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse și servicii și suntem considerati o companie sigură și de încredere. Asiguram service atat echipamentelor cat si a montajului in perioada de garantie si post garantie.

5. Mentenanta

Produsele și soluțiile noastre se caracterizează printr-o durată lungă de viață. Tocmai din acest motiv , prin serviciile noastre de mentenanta , vă puteti asigura utilizarea sistemului dumneavoastra fotovoltaic pe o perioada cat mai mare de timp, în mod fiabil și cu un randament maxim. Numai în acest fel este asigurată investiția în energie pe termen lung. Prin urmare, trebuie să vă bazați pe Dec Solar, pentru instalare, punere în funcțiune si mentenanta - sistemul dumneavoastra fotovoltaic vă va fi recunoscător.

“Energia viitorului este implementata acum de DEC Solar“

Flexibilitatea, grija față de clienti și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus Dec Solar într-o poziție de top în preferințele clienților. Realizăm proiecte inovatoare, bazate pe experienta profesionala și responsabilitate si dezvoltam solutii care maximizeaza valoarea, diminueaza riscurile si optimizeaza costurile proiectului.

PROFESIONALISM

Dec Solar va oferă pachete fotovoltaice all-inclusive pentru a va asigura că consumati energia solară cât mai eficient în casa dumneavoastra. Calitatea este piatra de temelie a succesului. Inovația continuă de către Dec Solar către produse de calitate superioară și noi tehnologii ne permite să ne împărtășim succesul cu clienții noștri.

RESPECT

Respectam clientii, partenerii nostri, legislatia si mediul inconjurator iar acest lucru ne-a condus catre o pozitie cat mai stabila in domeniul energiei regenerabile. Oferim servicii ușor accesibile, prompte și agreabile, fiind pregătiti profesional pentru a creea solutii personalizate. Flexibilitatea, grija față de clienti și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus Dec Solar într-o poziție de top în preferințele clienților.

MOTIVARE

Încrederea clientului este cea mai mare motivație a noastră. Misiunea noastră este de a face ca energia curată să fie accesibilă celor zeci de mii de gospodării, ceea ce se poate realiza numai prin colaborarea strânsă cu clienții și partenerii noștri. La urma urmei, acestea sunt motivul și motivația tuturor eforturilor noastre.

NOI SI MEDIU

Protejarea mediului este fundamentala in zilele noastre. Energia solara cu panouri fotovoltaice este apreciata ca fiind una din sursele cele mai promitatoare de energie in viitor. Spre deosebire de rezervele de ulei si carbune, energia solara este disponibila in toate zonele planetei, nefiind concentrata intr-o singura parte. Prin urmare, “recoltarea” energiei solare poate fi realizata aproape in orice loc. Resursele de energie conventionala devin rare. Uleiul, gazele naturale și uraniul se vor epuiza. Energia din soare este practic inepuizabilă și este disponibilă oricui, oriunde.

EVOLUTIE

Cu partenerii noștri de specialitate, realizăm proiecte inovatoare, bazate pe experienta profesionala și responsabilitate si dezvoltam solutii care maximizeaza valoarea, diminueaza riscurile si optimizeaza costurile proiectului. Consultanța excelentă, serviciul și utilizarea componentelor de înaltă calitate sunt la fel de importante pentru noi ca un raport excelent preț-performanță.