icon-categorie-produse-panouri-fotovoltaice

Panouri Fotovoltaice

icon-categorie-produse-invertoare

Invertoare

icon-categorie-produse-acumulatori

Acumulatori

icon-categorie-produse-regulatoare-incarcare

Regulatoare Incarcare

icon-categorie-produse-structura-prindere

Structura Prindere

Invertor On-Grid

Invertor OFF-GRID

Invertor Hybrid

icon-invertoare-bottom-1
Pot lucra bine cu o unda sinusoidala modificata: încarcatoare de laptop, telefon mobil si aparate foto, aparate cu motor de putere mica si turatie fixa, prajitoare, cafetiere, cele mai multe aparate stereo, imprimante cu jet, frigidere mici, televizoare, aparate video, multe cuptoare cu micro­unde.
icon-invertoare-bottom-2
Necesita alimentarea AC cu unda sinusoidala adevarata aparate precum: unele ceasuri digitale si unele incarcatoare de baterii, variatoare de lumina, imprimante cu laser, unele gadget-uri care func­tioneaza cu baterii reincarcate intr-un adaptor de curent alternativ, incarcatoare si scule de mana (care au o eticheta de avertizare) si unele aparate stereo ieftine care au surse de ener­gie ce nu pot elimina perturbatiile de mod comun. La echipamentele medicale se recomanda numai invertoare cu unda sinusoidala adevarata, fabricate si testate pentru aceste aplicatii.
icon-invertoare-bottom-3
Multimetrele sunt proiectate pentru a masura si indica corect valorile mediate (RMS) la tensiuni si curenti sinusoidali. La alte forme de unda, ele vor indica valori mai scazute cu 5% … 20%.
Invertoarele joacă un rol esențial în orice sistem de energie solară și sunt adesea considerate a fi creierele unui system fotovoltaic, indiferent dacă este vorba de un sistem rezidențial de 2 kW sau de o centrală electrică de utilitate de 5 MW. Funcția de bază a invertorului este de a "inversa" curentul de curent continuu (DC) în curent alternativ (AC). AC este standardul utilizat de toate aparatele comerciale, motiv pentru care multe invertoare privesc ca "gateway" între sistemul fotovoltaic (PV) și energia off-taker. Tehnologiile invertoarelor au avansat în mod semnificativ, astfel încât, în plus față de conversia DC la AC, ele oferă o serie de alte capabilități și servicii pentru a se asigura că invertorul poate funcționa la un nivel optim de performanță, cum ar fi monitorizarea datelor, controale avansate de utilitate, aplicații și sistem Inginerie de proiectare. Producătorii de invertoare oferă, de asemenea, servicii post-instalare care sunt integrate în menținerea producției de energie și un nivel ridicat de performanță pentru proiect, inclusiv întreținerea preventivă, serviciile O & M și un timp mediu de reparație (MTTR). Invertoarele au evoluat de la mult mai mult decât inversarea pur și simplu a curentului electric al unui sistem de energie solară. Producatorii trebuie să continue să inoveze și să reducă costurile, menținând în același timp atribute cheie pentru un sistem de energie solară (fiabilitate, eficiență și caracteristici precum monitorizarea datelor), pentru a conduce la o mai mare productie PV.