Cu mai mult de 50 de ani de experiență ca pionier global în tehnologia electronică, LG este gata să valorifice puterea soarelui pentru dvs.

De ce LG?

Cea mai lunga garantie

Toate panourile solare se degradează în timp, pierzând eficiența și generând mai puțină energie, dar panourile LG sunt proiectate având în vedere longevitatea. De aceea suntem capabili să oferim una dintre cele mai puternice garanții de performanță din industrie, cu o durată de 25 de ani.

garantie-lg-panouri-decsolar

Exista o garantie excelenta

Garantia de performanta reflecta eforturile riguroase de control al calitatii de la LG, facand modulele solare mai solide si mai stabile in circumstante reale.

Modulele fotovoltaice LG raman robuste si eficiente in medii cu temperaturi ridicate sau iradiere scazuta.

Acest lucru combinat cu o degradare anuala scazuta si o garantie mai lunga decat media pietei, garanteaza calitatea LG si increderea consumatorilor.

Modelul NeON® 2

NeON® 2 este cel mai bine vândut modul solar al LG. Modulul solar LG NeON 2 are un cadru negru anodizat cu folia din spate albă și adoptă tehnologia CELLO. Dispunând de un design nou, elegant, cu un total de 60 de celule, poate rezista la o sarcină frontală de până la 6.000 Pa și o sarcină din spate de până la 5.400 Pa.

Panourile solare își pierd încet capacitatea de a genera energie pe măsură ce se încălzesc. LG NeON® 2 are un coeficient de temperatură îmbunătățit față de modulele standard, ceea ce înseamnă că pe vreme caldă, panourile LG NeON® 2 vor oferi o putere mai mare.

Tehnologia celulei cu bare multiple „CELLO” reduce rezistența electrică și crește eficiența panoului, oferind mai multă putere pe panou și oferă un aspect mai uniform panoului.

Panourile LG NeON® 2 vor oferi performanțe mai bune la lumină slabă, cum ar fi dimineața devreme sau după-amiaza târziu, comparativ cu multe panouri concurente.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Modelul LG NeON® 2 Full Black

Modulul solar LG NeON ™ 2 Full Black are un cadru negru anodizat cu folie posterioară neagră și a fost conceput pentru o estetică îmbunătățită. Cu celule monocristaline și utilizarea firelor mai subțiri, acum arată complet negru, chiar și de la distanță, ceea ce înseamnă că poate fi ușor integrat într-un acoperiș, asigurând un aspect elegant, care se va potrivi cu ușurință pe orice casă.

LG NeON ™ 2 negru are o garanție de performanță îmbunătățită. Degradarea anuală a scăzut de la -0,7% / an la -0,6% / an. Chiar și după 25 de ani, celula garantează cu 2,4% mai multă ieșire decât modulele NeON ™ anterioare.

Comparativ cu modelele anterioare, LG NeON ™ 2 negru a fost conceput pentru a spori semnificativ eficiența de ieșire, făcându-l eficient chiar și în spațiu limitat.

LG NeON ™ 2 negru poate suporta o sarcină frontală de până la 6000 Pa și o sarcină din spate de până la 5400 Pa.

LG NeON ™ 2 negru are acum o performanță mai bună în zilele însorite datorită coeficientului său de temperatură îmbunătățit.

Partea din spate a celulei utilizate în LG NeON ™ 2 negru va contribui la generare, la fel ca partea din față; fasciculul de lumină reflectat din spatele modulului este reabsorbit pentru a genera o cantitate mare de putere suplimentară.

Modelul LG NeON® 2 BiFacial

NeON® 2 BiFacial este proiectat pentru a absorbi iradierea nu numai din față, ci și din partea din spate a celulei sale NeON®, utilizând o folie translucidă pe spate. Fețele duale ale celulei permit generarea de energie mai mare.

Folosind celula bifacială extrem de eficientă „NeON”, LG NeON® 2 BiFacial generează puterea pe ambele părți la aproape același nivel.

Folosind celula bifacială extrem de eficientă „NeON”, LG NeON® 2 BiFacial generează mai multă putere chiar și atunci când ninge.

Este posibil să se producă cu 30% mai multă energie decât cu modulele convenționale în condiții optime.

LG NeON® 2 BiFacial funcționează acum mai bine decât multe alte module în zilele însorite datorită coeficientului sau îmbunătățit de temperatură.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Modelul LG NeON® R Prime

LG NeON® R Prime este un nou produs puternic, cu performanțe globale de nivel superior.

Designul său estetic și performanța remarcabilă de până la 365 Wp sunt un plus valoros pentru orice acoperiș. Modulul solar cu 60 de celule poate suporta o sarcină frontală statică de până la 6.000 Pa, are o garanție extinsă a produsului de 25 de ani și o garanție îmbunătățită din nou de performanță liniară.

NeON R Prime de la LG se bazează pe o inovație nesfârșită. LG va revoluționa modul în care vă desfășurați activitatea.

Printr-o structură inovatoare a celulei fără electrozi în față, LG NeON® R Prime maximizează absorbția luminii și sporește fiabilitatea.

LG NeON® R Prime a fost conceput pentru a-și îmbunătăți semnificativ producția, făcându-l eficient chiar și în spațiu limitat.

Cu noul său cadru întărit, LG Neon R Prime LG360Q1K-V5R poate suporta o sarcină frontală de până la 6.000 Pa și o sarcină din spate de până la 5.400 Pa.

Modelul LG Chem Li-IO

Sistemul de stocare a energiei (ESS) stochează energia electrică și o utilizează pentru consum ulterior. Se intenționează să îmbunătățească eficiența energetică, prin îmbunătățirea calității energiei regenerabile, care are ca rezultat stabilizarea sistemului de alimentare cu energie electrică. LG Chem oferă cea mai optimă soluție energetică pentru cei care utilizează sistemul de stocare a energiei de ultimă generație, cu o durată lungă de viață și o calitate de top.

Noua serie RESU oferă o putere continuă de top din industrie și o eficiență continuă DC (95%). Tehnologia L&S (Lamination & Stacking) de la LG Chem oferă durabilitate, asigurând 80% din capacitatea de păstrare după 10 ani.

Natura compactă și ușoară a RESU este de clasă mondială. Este proiectat pentru a permite instalarea ușoară pe perete sau pe podea, atât pentru aplicații de interior, cât și de exterior. Conexiunile invertorului au fost, de asemenea, simplificate, reducând timpul și costurile de instalare.

LG Chem acordă cea mai mare prioritate siguranței și utilizează aceeași tehnologie pentru produsele sale ESS, care are un record de siguranță dovedit în bateria sa auto. Toate produsele sunt complet certificate în standardele relevante globale.