PRODUCĂTOR DE PANOURI FOTOVOLTAICE PREMIUM DIN 2007

Producerea de module solare de înaltă performanță conform standardelor germane din Asia și Europa. Cu produsele sale, LUXOR SOLAR reprezinta panouri solare fiabile si de inalta performanta fabricate la o calitate superioara , oferind o garanție de 15 ani a producătorului si o garanție liniară de 25 de ani cu 0,5% reducere anuală a producției.

LUXORthe sunshine people

LUXOR Solar GmbH reprezintă inovația în dezvoltarea și producția de module solare de marcă prin calitatea inginerească germană dovedită. Reperele și obiectivele clare sunt întotdeauna garanția unei calități consistente în producție și servicii pentru clienți.

Valoare durabilă garantată, certificată de la producție până la serviciul post-vânzare, orientată spre client și întotdeauna corectă.

produse-luxorV1
luxor-germania-quality-standard-res

LUXOR - quality standard

Modelul Luxor ECO LINE

Luxor Eco Linepanouri fotovoltaice - sunt modulele de mari dimensiuni all-rounder printre modulele solare Luxor. Eco înseamnă în acest caz deosebit de economic: puterea ridicată face ca modulul să fie soluția ideală pentru echipamente la scară industrială. De la facilitățile în câmp deschis, prin sistemul de urmărire, până la instalația montată pe acoperiș. Celula solară de înaltă calitate, cu cea mai mare eficiență, la cel mai bun comportament cu lumină scăzută posibil, asigură cea mai bună putere de energie. Și asta la toleranțe plus de la 0Wp la 6,49Wp.

Alte componente de ultimă generație: o conexiune plugin speciala, durabila, garantează cel mai bun contact de putere în orice condiții, iar cadrul cu secțiune goală din aluminiu anodizat și compatibil cu fiecare sistem de asamblare, este rigid la torsiune și fără coroziune. Fabricat conform standardelor germane, fiecare modul solar Luxor este marcat de un nivel special de durabilitate și fiabilitate.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Modelul Luxor ECO LINE Black

Eco Line Full Black este esteta printre modulele solare Luxor. Aspectul de înaltă calitate și aspectul omogen sporesc atractivitatea clădirilor. Modulul oferă o integrare vizuală mai bună fără a compromite calitatea.

Panouri solare accesibile și elegante, cu putere mare

Luxor Eco Line Black are un design estetic complet negru care se potrivește pe majoritatea acoperișurilor. Aceasta este o alternativă bună atunci când doriți o instalație elegantă și accesibilă, dar în același timp cu putere mare. Eco înseamnă economie, deoarece panourile solare pot oferi performanțe bune chiar și la lumina slaba a soarelui, perfectă ca sursă de energie suplimentară pentru casa sau afacerea dvs.

Cu ajutorul tehnicilor și materialelor atent selectate, celulele solare Luxor pot oferi un efect bun pe care îl pot garanta prin garanția lungă de putere de 25 de ani. După 15 ani, garantează 90% din performanța nominală și după 25 de ani, pot garanta 85%. Cutia de joncțiune și sistemul de conectare sunt, de asemenea, de înaltă calitate și testate cu atenție.

Partea frontală poate suporta o sarcină statică de până la 5400 Pa, care corespunde la aproximativ 550 kg / m2. În condiții dinamice, cum ar fi vânturi foarte puternice, poate suporta 2400 Pa.