icon-categorie-produse-panouri-fotovoltaice

Panouri Fotovoltaice

icon-categorie-produse-invertoare

Invertoare

icon-categorie-produse-acumulatori

Acumulatori

icon-categorie-produse-regulatoare-incarcare

Regulatoare Incarcare

icon-categorie-produse-structura-prindere

Structura Prindere

Panouri fotovoltaice

Fotovoltaicele permit generarea energiei electrice din lumina soarelui. Aceasta energie electrică poate fi apoi vândută în reţea sau utilizată la faţa locului. În Europa, aplicațiile cu cea mai mare creştere sunt reprezentate de sistemele conectate la reţea, datorită gradului extins de acoperire a reţelei, a flexibilităţii sistemelor conectate la reţea şi a costurilor generale reduse implicate de sistem. Selecţia celor mai bune componente, respectiv a unui sistem de înaltă performanţă, împreună cu buna întreţinere, fac instalaţia fotovoltaică eficientă şi profitabilă.

Invertoare

Invertoarele joacă un rol esențial în orice sistem de energie solară și sunt adesea considerate a fi creierele unui sistem fotovoltaic, indiferent dacă este vorba de un sistem rezidențial de 2 kW sau de o centrală electrică de utilitate de 5 MW. Funcția de bază a invertorului este de a "inversa" curentul de curent continuu (DC) în curent alternativ (AC). Tehnologiile invertoarelor au avansat în mod semnificativ, astfel încât, în plus față de conversia DC la AC, ele oferă o serie de alte capabilități și servicii pentru a se asigura că invertorul poate funcționa la un nivel optim de performanță, cum ar fi monitorizarea datelor, controale avansate de utilitate, aplicații și sistem Inginerie de proiectare. Invertoarele au evoluat de la mult mai mult decât inversarea pur și simplu a curentului electric al unui sistem de energie solară.

Acumulatori

Un banc de baterii vă asigură că energia neutilizată nu se pierde, ea fiind stocata in acumulator. Acesta poate, de exemplu, să furnizeze energie electrică locuintei dumneavoastra în timpul nopții sau în timpul vremii nefavorabile, când nu există suficientă lumină solară. Includerea unei baterii în sistemele fotovoltaice este opțională , dar poate dubla cantitatea de energie solară pe care o puteți utiliza. Cu un sistem de baterii, casa dumneavoastra va putea să utilizeze 80% din energia generată, în timp ce fără sistem de baterii, aceasta ar fi de numai 40%.

Regulatoare Încărcare

Energia electrica de curent continuu produsa de panourile fotovoltaice este direct proportionala cu nivelul iradiatiei solare si variaza in timp atat in tensiune cat si in curent. Pentru a fi utilizata la alimentarea consumatorilor, aceasta energie trebuie sa fie stabilizata si stocata, si daca este cazul transformata in energie electrica de curent alternativ pentru consumatorii clasici pe 230V / 50Hz.

StructurăPrindere

Un randament si o eficienta energetica garantata vor fi date numai daca echipamentele fotovoltaice vor fi amplasate si instalate intr-un mod corect. In acest sens au fost creati suportii de prindere ai panourilor fotovoltaice. Pentru ca panourile fotovoltaice trebuie sa aiba o orientare corespunzatoare catre soare si sa fie amplasate deasupra cladirii, pe acoperis. Acestea trebuie sa fie fixate cu ajutorul unor structuri de montaj si a suportilor de prindere pentru panouri fotovoltaice.Structuri fotovoltaice marca K2 Systems Germania , sisteme de montaj pentru tehnologia solara.K2 Systems ofera o garantie de 12 ani pentru toate produsele din gama sa integrata.Utilizarea materialelor de inalta calitate si inspectia calitatii pe trei niveluri asigura aceste standarde.

Partenerii NOSTRii