REC Group Solar

Grupul REC este o companie pionieră internațională în domeniul energiei solare dedicată împuternicirii consumatorilor cu energie solară curată și accesibilă pentru a facilita tranzițiile globale de energie. Angajat pentru calitate și inovație, REC oferă module fotovoltaice de înaltă calitate.

REC SOLAR

Cea mai buna garantie

Panourile REC sunt dotate standard cu o  garanție de 20 de ani pentru produs . Aceasta acoperă defectele panoului și promite că panourile își vor menține calitatea superioară timp de cel puțin 20 de ani. Toate panourile sunt eligibile pentru o prelungire a garanției produsului de +5 ani , conform garanției REC ProTrust.

for_my_home-rec-group-solar-decsolar-res-min

Garantie REC Solar

Garanția de performanță a REC asigură că panourile REC funcționează exact așa cum era de așteptat - în fiecare an timp de 25 de ani . Cu o putere mai mare garantată și randamente mai mari de la an la an, clienții REC au o predictibilitate mai mare a rentabilității investiției.

Modelul REC ALPHA BLACK

Cea mai recentă familie a panourilor solare REC, care vă oferă posibilitatea de a profita din plin de energia solară. REC Alpha furnizează cu 20% mai multă putere decât panourile convenționale, făcându-l panoul ales pentru proprietarii de sisteme care caută ce e mai bun.

Un panou solar revoluționar care atinge niveluri incredibile de eficiență, putere și rezistență combinate cu un cadru negru și o foaie de fundal neagră, rezultatul fiind panoul complet negru, ideal pentru utilizare în cazul în care estetica panoului este foarte apreciată.

Celulele HJT care combină beneficiile celulelor solare din siliciu cristalin cu cele ale tehnologiilor cu film subțire pentru eficiență și randament energetic mult mai bun, chiar și la temperaturi ridicate.

Acest panou solar de încredere este ideal pentru casele sau întreprinderile care necesită un panou solar foarte eficient și rentabil, care oferă o putere de ieșire fiabilă, cu un aspect negru complet, plăcut din punct de vedere estetic.

REC este cunoscut pentru standardele de conducere de proiectare și fabricație pentru a produce panouri solare de lungă durată și de înaltă performanță cu putere de ieșire fiabilă.

Alpha oferă cea mai bună densitate de putere din lume a unui modul cu 60 de celule, o considerație cheie atunci când spațiul este restrâns - ca pe orice acoperiș.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Modelul REC ALPHA

Panourile solare REC au un design inovator cu eficiență ridicată a panoului și putere de ieșire, permițând clienților să profite la maximum de spațiul utilizat pentru instalare. Combinate cu calitatea produselor de top din industrie și fiabilitatea unui brand european puternic și consacrat, panourile solare REC sunt ideale pentru acoperișurile rezidențiale și comerciale din întreaga lume.

REC Alpha este pionierat și premiat - proiectul „Twin Panel” al REC: introdus în 2014, acesta oferă performanțe demonstrabil mai bune în condiții umbrite.

Tehnologia comercializată a celulelor semi-tăiate comercializate de Alpha: Alpha dispune de wafer-uri mono de tip N de înaltă eficiență între straturi subțiri de siliciu amorf.

Designul unic al cadrului REC: Construcția subțire de 30 mm permite mai multe panouri pe palet, o instalare ușoară și permite Alpha să reziste la sarcini de zăpadă de 7000 Pa.

Cu seria REC Alpha, clienții vor obține cu 20% mai multă putere din aceeași zonă și același număr de panouri - sau, altfel spus, aceeași producție de energie din mai puțin spațiu.