Servicii de Execuție

servicii-executie-consultanta

Consultanță și Proiectare

servicii-executie-livrare-echipamente

Livrareechipamente

servicii-executir-montaj

Montajla cheie

Pe langa servicii de consultanta si proiectare, respectiv de livrare de echipamente pentru instalatiile fotovoltaice on grid, hybrid si off grid, DEC Solar poate executa toate lucrarile necesare livrarii instalatiei fotovoltaice “la cheie” – servicii complete!

Care sunt pasii de urmat pentru a obtine sistemul fotovoltaic potrivit pentru dumneavoastra ?  

 

1. Consultanta si ofertare :

In primul rand asteptam cererea dumneavoastra de oferta pe adresa noastra de e-mail sau telefonic. Este foarte important in prima faza sa stabilim ce brand-uri urmeaza a fi utilizate si costurile totale ale proiectului. Noi va oferim transparenta , nu avem costuri ascunse. După o consultare detaliată, puteți fi sigur că veți obține echipamentul optim pentru dumneavoastra și veți economisi bani inca din prima zi, dupa punerea in functiune a sistemului.  

 

2. Vizita la locatie : 

Este acoperisul sau terenul dumneavoastra pregatit pentru un sistem solar? Umbra, unghiul acoperișului, orientarea, spatiul disponibil și copacii sunt doar câteva dintre lucrurile care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o locație pentru noul sistem fotovoltaic. Echipa noastra dispune de instrumente și expertiza pentru a vă cerceta potențialele locații, pentru a stabili cele mai potrivite opțiuni pentru instalarea panourilor, traseele de cabluri si alte detalii, pentru a efectua evaluări exacte ale locatiei dumneavoastra.

 

3. Proiectarea si dimensionarea corecta a sistemului: 

Dupa ce am stabilit de comun acord ca locul pe care vor fi amplasate panourile ofera acestora conditiile necesare de functionare, fara a influenta negativ capacitatea acestora de productie, echipa noastra poate executa un proiect pentru a sti de la bun inceput pozitia cea mai avantajoasa a panourilor , in functie de particularitatile acoperisului sau ternenului dumneavoastra, precum si puterea instalata necesara pentru a reduce cat mai mult factura lunara sau pentru a va castiga independenta energetica. Fiecare proiect începe cu concepție și planificare. Beneficiați de un serviciu de planificare în care Dec Solar vă reprezintă complet interesele.

4. Livrarea echipamentelor: 

La momentul semnarii contractului si incasarii avansului, Dec Solar va lansa comanda dumneavoastra la furnizorii parteneri si va face livrarea echipamentelor direct in locatia dumneavoastra. Marfa va fi asigurata de cand pleaca din depozitul furnizorului si pana cand se va descarca la locatie. Termenul de livrare este de maxim 10 zile. Livrare fara griji.  

 

5. Montajul propriu-zis: 

Imediat ce marfa ajunge la dumneavoastra echipa noastra se va deplasa si ea pentru montaj. Dec Solar instalează sisteme fotovoltaice de calitate care răspund nevoilor individuale ale clienților noștri. Oferim servicii de instalare pentru toate tipurile de sisteme solare fotovoltaice. Cele mai comune sisteme solare din Romania sunt montate pe sol și pe acoperiș. Lucrarea va fi planificată și pregătită în consecință - în consultare cu dumneavoastra. În executarea profesională a lucrării, se iau măsuri pentru minimizarea zgomotului și murdăriei cât mai mult posibil.  

 

6. Punerea in functiune si testarea sistemului: 

Dupa ce au fost indepliniti toti pasii de mai sus , inginerii nostri acreditati ANRE vor pune in functiune instalatia fotovoltaica si vor testa buna functionare a acestuia. Maximizarea rentabilității investiției este obiectivul. Cea mai mare performanță posibilă a unui sistem, este de a furniza energie permanent și pe termen lung.  

 

7. Mentenanta: 

Este foarte important pentru a mentine productivitatea sistemului in cei mai buni parametrii sa puneti accent si pe mentenanta acestuia. O data sau de doua ori pe an, este indicat ca echipa noastra sa vina in locatia dumneavoastra pentru a verifica componentele sistemului atat in perioada de garantie cat si dupa. Astfel facturile ridicate de energie electrica vor fi de domeniul trecutului.

CONSULTANTA SI SOLUTII TEHNICE

Departament specializat in consultanta si solutii tehnice.

Forța noastră stă în profesionalismul, responsabilitatea și deschiderea cu care oferim servicii și sprijin zi de zi clienților noștri. Echipa de vânzări și consultanta Dec Solar, vă poate ajuta să selectați componentele potrivite ale sistemului și va răspunde la orice alte întrebari pe care le aveti.

CONSULTANTA:

Ne sustinem clientii si suntem la dispozitia acestora oferindu-le consultanta GRATUITA in alegerea sistemului fotovoltaic, adaptat nevoilor acestuia si ii urmarim interesele astfel incat rezultatele sa aduca plus valoare in viata si afacerea lor. Vă sprijinim în fiecare fază a proiectului cu experiența noastra in planificarea și implementarea sistemelor fotovoltaice și selectarea componentelor adecvate.  

 

PROIECTARE: 

Optional putem oferi servicii de proiectare tehnica a sistemelor fotovoltaice de mici, medii si mari dimensiuni, in functie de conditiile specifice fiecarui proiect, de locatia amplasarii, conditiile meteorologice din zona respectiva, radiatia solara si masuratorile aferente. Scopul nostru este de a asigura întotdeauna cea mai mare eficiență posibilă a sistemului. Dec Solar ofera sisteme flexibile care sunt proiectate inteligent și ușor de adaptat la noile cerințe.  

 

MENTENANTA:

Produsele și soluțiile noastre se caracterizează printr-o durată lungă de viață. Tocmai din acest motiv , prin serviciile noastre de mentenanta , vă puteti asigura utilizarea sistemului dumneavoastra fotovoltaic pe o perioada cat mai mare de timp, în mod fiabil și cu un randament maxim. Numai în acest fel este asigurată investiția în energie pe termen lung. Prin urmare, trebuie să vă bazați pe Dec Solar, pentru instalare, punere în funcțiune si mentenanta - sistemul dumneavoastra fotovoltaic vă va fi recunoscător.

EXECUTIE:

Marcile premium originale sunt caracterizate de servicii superioare. Suntem experți în montarea sistemelor fotovoltaice și suntem familiarizați cu tehnologiile. Ne asumăm interesele clientilor și îi reprezentăm cu respect, corectitudine și competență, astfel încât succesul să fie garantat pentru ambele părți. Odată ce sistemul fotovoltaic solar este instalat corect, va necesita o întreținere minimă . Noi, creăm soluții energetice fiabile, economice și durabile.  

 

PUNERE IN FUNCTIUNE:

Prin inginerii nostri acreditati ANRE punem in functiune instalatiile solare fotovoltaice de mici, medii si mari capacitati, cu și fără stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali și industriali, sisteme fotovoltaice on grid, hybrid sau off grid, de inalta calitate si durabilitate.  

 

SERVICE:

Activitatea dumneavoastra fotovoltaica va fi inregistrata pentru o perioada mare de timp, cu ajutorul aplicatiilor inteligente, disponibile direct pe smartphone-ul dumneavoastra, reusind astfel sa concluzionam cu adevarat eficienta unui sistem fotovoltaic, respectiv depistarea din timp a eventualelor functionari necorespunzatoare si necesitatea de a interveni in conditii de avarie. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse și servicii și suntem considerati o companie sigură și de încredere. Asiguram service atat echipamentelor cat si a montajului in perioada de garantie si post garantie.

Enumeram cateva dinserviciile pe care le oferim:
icon-executie-consultanta
Consultanta in domeniul instalatiilor de producere a energiei electrice on grid, hybrid si off grid cu ajutorul panourilor fotovoltaice si sprijin in fiecare etapa a proiectului.
icon-executie-consultanta
Proiectare tehnica a sistemelor fotovoltaice de mici, medii si mari dimensiuni, in functie de conditiile specifice fiecarui proiect.
icon-executie-consultanta
Servicii de instalare pentru toate tipurile de sisteme fotovoltaice. Executare profesionala , bine planificata si pregatita in consecinta - in consultare cu dumneavoastra.
icon-executie-consultanta
Servicii de mentenanta si service in perioada de garantie si post-garantie pentru a asigura utilizarea sistemului pe o perioada cat mai lunga de timp si cea mai mare eficienta posibila a sistemului.
icon-executie-consultanta
Beneficiati de servicii complete in care Dec Solar va reprezinta complet interesele. Serviciile profesionale, prompte si agreabile dar si experienta profesionala si responsabilitatea ne recomanda.