Fronius s-a angajat în domeniul energiei regenerabile, în special al energiei solare, din 1992.

Produsele de înaltă calitate și serviciile excepționale fac din Divizia Fronius Solar Energy liderul calității pe piața globală și un model de sustenabilitate. Fiind cea mai tânără divizie de la Fronius, cercetăm, dezvoltăm și producem soluții fotovoltaice inovatoare din 1992.

FRONIUS

Calitate de pionier solar

Fronius se concentrează în totalitate pe durabilitate. A devenit o temă centrală care caracterizează compania noastră, de la management până la proiectarea produselor și asistență tehnică. Cu soluțiile noastre eficiente și economisitoare de resurse pentru stocarea și distribuirea energiei solare, aducem o contribuție valoroasă la revoluția energetică.

fronius-fotovoltaice-img-resize-decsolar

Termen lung

Gândirea pe termen lung și vizionară, decenii de experiență, cercetare intensivă și inovații constante fac din Fronius liderul global al calității și tehnologiei în industria tehnologiei solare.

Compania familială cu sediul în Pettenbach, Austria Superioară, a devenit un grup internațional de succes.

Modele Fronius PRIMO, SYMO si ECO

Montarea unui SnapINverter este extrem de ușoară: toate conexiunile sunt integrate într-un suport ușor de montare din aluminiu anodizat. Invertorul, care conține toate componentele electronice de putere, trebuie pur și simplu așezat în suportul de montare și apoi rotit în poziție. Întregul proces de instalare este rapid și ușor de finalizat folosind instrumente standard. Este chiar posibil să montați invertorul pe un stâlp. În plus, Fronius SnapINverters se mândrește cu un design compact și ușor, care facilitează instalarea.

Cu o gamă de modele de la 1,5 la 27,0 kW, Fronius SnapINverters poate fi utilizat oriunde, de la o casă de familie la un sistem industrial la scară largă. Pentru fiecare scenariu de planificare există un model de invertor adecvat care oferă flexibilitate maximă în proiectarea sistemului. Designul inteligent al Fronius SnapINverters trece prin întreaga gamă de modele.

Odată cu generația SnapINverter, am creat un nou nivel de calitate a serviciilor. Interfețele de comunicații de date ușor accesibile permit conectarea componentelor externe și actualizările efectuate cu ajutorul unei unități flash USB, fără nicio lucrare de instalare și chiar în timp ce dispozitivul funcționează. În cazul în care este necesară întreținerea, datorită procesului dovedit de înlocuire a plăcii PC combinat cu tehnologia de montare SnapINverter, partenerii noștri de service Fronius garantează rezolvarea oricăror probleme în timpul primului contact de service. Acest lucru asigură o fiabilitate maximă a randamentului cu cheltuieli minime de timp și bani.

Toate modelele au un pachet de comunicare integrat cu WLAN, un server web și Datalogger ca standard. Utilizând portalul nostru online Fronius Solar.web, utilizatorii pot monitoriza și controla în mod convenabil și extensiv ieșirea sistemului lor fotovoltaic. Aplicația Fronius Solar.web le permite, de asemenea, să acceseze toate datele de sistem în orice moment, chiar și atunci când este în aer liber. Acest lucru oferă transparență maximă și vă ajută să utilizați cât mai bine energia dvs. auto-generată.

Îndeplinirea cerințelor fără compromisuri ridicate în funcționarea de zi cu zi este criteriul pe care îl măsurăm noi înșine. Rezultatul este fiabilitatea ridicată de neegalat a tuturor sistemelor fotovoltaice echipate cu invertoare Fronius atunci când vine vorba de funcționalitate rezistentă în viitor - pe întreaga durată de viață a sistemului. Toate invertoarele Fronius au sloturi gratuite și, prin urmare, pot fi adaptate cu funcții suplimentare utilizând upgrade-uri hardware la mulți ani de la prima punere în funcțiune. Datorită interfețelor deschise, dispozitivele Fronius pot fi conectate oricând la sisteme terțe. De exemplu, un contor poate fi conectat pentru control dinamic de alimentare, pot fi adăugate funcții suplimentare de gestionare a energiei sau dispozitive pot fi integrate în sistemele de automatizare a casei. Acest lucru asigură o funcționalitate optimă, nu numai astăzi, ci și în anii următori.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Modelul Fronius SYMO GEN

Noul invertor hibrid Fronius Primo GEN24 Plus a impresionat juriul de experți pentru prestigiosul premiu German Plus X și a fost anunțat drept „produsul anului” în patru categorii. Sistemul a ocupat o poziție primordială pe podium în categoriile de înaltă calitate, ușurință în utilizare, funcționalitate și ecologie. Cu caracteristici precum diferitele variante de putere de urgență bazate pe necesități și ușurința în utilizare, acest sistem constituie baza soluției fotovoltaice (PV) ideale care nu lasă nimic de dorit. Fronius a obținut un alt premiu în SUA: aici, Laboratorul PV Evolutions a votat invertorul Symo Advanced drept „Top Performer 2019”.

Primo GEN24 Plus este soluția all-in-one cu un sistem integrat de gestionare a energiei și o sursă de alimentare de urgență de bază integrată. Din 2020, echipamentul va fi disponibil ca versiune monofazată (Primo GEN24 Plus) și versiune trifazată (Symo GEN24 Plus) și ideală pentru utilizare la nivel mondial. Acestea oferă toate avantajele SnapINverter și oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi încrederea rapidă la punerea în funcțiune folosind o aplicație și oferirea celui mai rapid plan de servicii de pe piață.

Cu variante de alimentare de urgență bazate pe necesități, care pot funcționa cu sau fără baterie, Fronius Primo GEN24 Plus oferă cel mai înalt grad de fiabilitate a alimentării pentru sectorul de origine.

Inovatorul PV Point oferă pentru prima dată o sursă de alimentare de urgență de bază chiar și pentru acei clienți care nu doresc să cumpere o baterie imediat. Pentru clienții care au deja o baterie, dispozitivul oferă o soluție de rezervă completă, care poate fi alimentată de urgență pentru întreaga gospodărie.

Fronius GEN24 Plus va fi întotdeauna alegerea potrivită - pentru sisteme noi, precum și modernizarea și extinderea sistemelor solare existente.

În plus, noile dispozitive facilitează instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea și pot fi utilizate în orice tip de sistem. Tehnologiile Fronius dovedite, precum SuperFlex Design, vor fi găsite și în dispozitivele Primo și Symo GEN24 Plus - care oferă soluții ideale de stocare pentru sistemele monofazate și trifazate mari.