Fronius este pe piața energiei regenerabile, în special cea a energiei solare, din anul 1992.

Divizia Fronius Solar Energy se remarcă în primul rând prin produsele de înaltă calitate și serviciile excepționale oferite. Este lider de piață și un model demn de urmat, tocmai datorită valorilor sustenabile pe care le integrează în activitățile de lucru.

Fronius este despre soluții ingenioase și sisteme fotovoltaice rezistente.

FRONIUS

În calitate de pionier în domeniul energiei solare și celei producătoare de invertoare, Fronius oferă o gamă variată de opțiuni.

Există opțiuni utilizate pentru generarea, stocarea, distribuirea și consumul de energie din surse regenerabile.

Invertoare

Solutii de stocare

Contoare si sisteme de monitorizare a energiei

Fronius iese în evidență în primul rând prin tehnologiile de ultimă generație pe care le integrează în definitivarea produselor.

Dețin certificare de siguranță în conformitate cu ISO 9001 de peste 20 de ani și oferă numeroase avantaje beneficiarilor:

Durabilitate

Proiectarea produselor

Asistenta tehnica

Lider pe piața energiei solare

Fronius se concentrează în totalitate pe standarde înalte de rezistență, calitate și durabilitate. A devenit, de asemenea, misiunea DecSolar. De la management până la proiectarea produselor și etapele de asistență tehnică, ne ocupăm cu atenție de fiecare detaliu. Cu soluțiile noastre eficiente, care reduc semnificativ consumul de resurse aducem o contribuție importantă la protejarea mediului înconjurător.

Viziune bazată pe inovație

Gândirea pe termen lung, anii de experiență, cercetarea intensivă și inovațiile constante au făcut din Fronius liderul global al calității și tehnologiei în industria energiei solare. Compania cu sediul în Pettenbach, Austria Superioară, a devenit așadar un grup internațional de succes.

Compania familială cu sediul în Pettenbach, Austria Superioară, a devenit un grup internațional de succes.

Modele Fronius
PRIMO, SYMO
si ECO

Procesul de montare a unui SnapINverter este foarte ușor: toate conexiunile sunt integrate într-un suport fabricat din aluminiu anodizat. Invertorul, care conține toate componentele electronice de putere, trebuie pur și simplu așezat în suportul de montare și apoi rotit în poziție. Etapele de instalare sunt așadar ușor de finalizat, chira cu ajutorul unor produse standard. În plus, ai la dispoziție posibilitatea de a monta invertorul pe un stâlp, tocmai datorită design-ului compact.

Cu o gamă de modele de la 1,5 la 27,0 kW, Fronius SnapINverters poate fi utilizat oriunde, de la o casă de familie până la un sistem industrial la scară largă. Indiferent de caracteristicile proiectului care urmează a fi derulat, există un model de invertor adecvat care oferă flexibilitate maximă în proiectarea sistemului. Designul inteligent al Fronius SnapINverters se poate regăsi în întreaga gamă de modele.

Odată cu generația SnapINverter, am trecut la un nou nivel de calitate și durabilitate. Interfețele utilizate pentru comunicațiile de date sunt ușor accesibile. Astfel, permit conectarea componentelor externe și actualizările efectuate cu ajutorul unei unități flash USB, fără alte eforturi suplimentare.

În cazul în care este necesară derularea procesului de întreținere, datorită tehnologiei ingenioase de montare SnapINverter și a plăcii PC partenerii noștri garantează rezolvarea oricărei probleme. Astfel, riscul defectării sunt eliminate cu succes, ceea ce îți va oferi grade sporite de flexibilitate și investiții minime.

Toate modelele integrează serverul web WLAN și standardul Datalogger, ceea ce le transformă în alegeri inspirate. Prin intermediul portalului online Fronius Solar.web, utilizatorii pot monitoriza și controla cu ușurință funcționarea sistemului fotovoltaic instalat.

Aplicația le permite, de asemenea, să acceseze toate datele de sistem, indiferent de moment. Astfel, te vei bucura de transparență maximă și de avantajul de a folosi inteligent energia solară.

Ne dorim cu orice preț să îndeplinim chiar și cele mai sofisticate cerințe și să generăm rezultate care să impresioneze prin fiabilitatea de neegalat. Invertoarele Fronius au la bază principiul durabilității și al eficienței, ceea ce garantează utilizări îndelungate.  

Toate invertoarele Fronius au sloturi gratuite și, prin urmare, pot fi adaptate cu funcții suplimentare prin definitivarea de upgrade-uri hardware. Chiar și după mulți ani de la instalare, rezultatele vor fi aceleași: impecabile.

Datorită interfețelor fiabile pe care le prezintă, dispozitivele Fronius pot fi conectate oricând la sisteme terțe. De exemplu, un contor poate fi conectat pentru a facilita controlul dinamic de alimentare. Pot fi adăugate și alte funcții de gestionare a energiei, ceea ce asigură o funcționalitate pe termen lung a întregului sistem.

Fronius PRIMO, SYMO si ECO

Contactează-ne

Dacă vrei să te bucuri de beneficiile sistemelor fotovoltaice alege cu încredere calitatea premium! Modelele Fronius se vor ridica în mod sigur la nivelul așteptărilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre caracteristicile tehnice ale produselor noastre nu ezita să ne contactezi!

Modele Fronius
SYMO GEN

Noul invertor hibrid Fronius Primo GEN24 Plus a câștigat renumitul premiu German Plus X și a fost anunțat drept „produsul anului” în patru categorii. Sistemul s-a clasat în fruntea listelor pentru înaltă calitate, ușurință în utilizare, funcționalitate și ecologie. Prezintă diferite variante de putere de urgență și reprezintă baza soluțiilor fotovoltaice (PV) ideale. De asemenea, Fronius a obținut un alt premiu în SUA. Laboratorul PV Evolutions a votat invertorul Symo Advanced drept „Top Performer 2019”.

Primo GEN24 Plus este soluția all-in-one care prezintă un sistem integrat de gestionare a energiei și o sursă de alimentare de urgență de bază integrată. Din 2020, echipamentul va fi disponibil ca versiune monofazată (Primo GEN24 Plus) și versiune trifazată (Symo GEN24 Plus). Astfel, poate fi utilizat fără probleme la nivel mondial. În ceea ce privește avantajele propriu-zise, păstrează toate proprietățile SnapINverter. Totuși, oferă și câteva caracteristici suplimentare precum eficiența sporită.

Cu variante de alimentare de urgență, care pot funcționa cu sau fără baterie, Fronius Primo GEN24 Plus oferă cel mai înalt grad de fiabilitate a alimentării. Tocmai de aceea, se numără printre cele mai apreciate opțiuni de pe piața energiei solare.

PV Point oferă pentru prima dată o sursă de alimentare de urgență, ceea ce reprezintă un plus pentru clienții care nu doresc să cumpere o baterie imediat. În cazul celor care dispun deja de baterie, dispozitivul oferă o soluție de rezervă completă, care poate fi alimentată de urgență pentru întreaga gospodărie.

Fronius GEN24 Plus va fi întotdeauna o alegere potrivită, atât pentru definitivarea sistemelor noi, cât și pentru modernizarea celor existente.

În plus, noile dispozitive facilitează instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea în mod rapid, fără a fi nevoie de investiții costisitoare. Se adaptează oricărui tip de sistem și garantează utilizări îndelungate. Tehnologiile Fronius precum SuperFlex Design pot fi găsite și în dispozitivele Primo și Symo GEN24 Plus – care oferă soluții ideale de stocare pentru sistemele monofazate și trifazate mari.

Fronius SYMO GEN

  keyboard_arrow_up
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE