VICTRON ENERGY

Energy. Anytime. Anywhere.

VICTRON ENERGY

Monitorizaţi de la distanţă echipamentul Victron Energy peste tot în lume.

Victron Remote Management este un serviciu gratuit oferit de Victron Energy pentru echipamente electrice monitorizate de la distanţă de peste tot în lume.

bg-model-produs-victron-solar-decsolarbg2-model-produs-victron-solar-decsolar

Modelul Invertor Victron MultiPlus

Multiplus, după cum o sugerează şi numele, este o combinaţie dintre un invertor şi un încărcător, într-un pachet elegant. Printre multele sale caracteristici se numără un invertor cu undă sinusiodală pură, încărcare ajustabilă, tehnologie hibrid PowerAssist, plus caracteristici de integrare cu sisteme multiple.

MultiPlus va preveni supraîncărcarea unei surse de CA limitate, cum ar fi un generator sau o conexiune la rețea. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când altfel s-ar produce o supraîncărcare. Al doilea nivel va crește puterea unui generator sau o sursă de alimentare cu energie preluată de la baterie.

În cazul unei defecțiuni a rețelei, sau când se deconectează puterea de la retea sau de la generator, invertorul din Multi este activat automat și preia alimentarea cu sarcinile conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întrerupere.

Până la 6 Multis pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Este posibilă și funcționarea în trei faze sau în faza divizată.

Modelul Invertor Victron MultiGrid

Gama MultiPlus de convertizoare bidirecționale este produsul la nivel mondial la alegere pe bărci și vehicule pentru a genera energie de curent alternativ și pentru a reîncărca baterii, fie cu putere la uscat, fie cu un generator de curent alternativ la bord. MultiPlus este, de asemenea, standardul industrial în sistemele de stocare a energiei în rețea și în afara rețelei și este aprobat pentru utilizare în sistemele de stocare a energiei și autoconsum din Marea Britanie (standardele G83 / 2 și G59-3-1).

Au fost necesare mai multe modificări de hardware și firmware pentru a se califica pentru VDE-AR-N 4105 și pentru alte standarde legate de stocarea energiei specifice altor țări. Produsul rezultat este MultiGrid.

Monitorizați și controlați MultiGrid și sistemul sau sistemele dvs. la nivel local (LAN) sau de la distanță prin internet de oriunde în lume, utilizând aplicația gratuită VRM și site-ul portal VRM gratuit. Accesul poate fi de la un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are sfârșit, prin intermediul Color Control GX sau Venus GX, de la ajustarea MultiGrid la pornirea automată a unui generator de spate și multe altele...

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Invertor Victron Quattro

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor combinat și un încărcător. În plus, poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă. Printre multiplele sale caracteristici se numără un adevărat invertor de unde sinusoidale, încărcare adaptivă, tehnologie hibridă PowerAssist plus multiple funcții de integrare ale sistemului, cum ar fi funcționarea în trei faze sau faze despărtite și funcționarea în paralel.

Victron Quattro poate fi conectat la două surse de curent alternativ independente, de exemplu, de la retea și la un generator, sau la două generatoare.

Victron Quattro se va conecta automat la sursa activă. Ieșirea principală are funcționalitate fără întrerupere. În cazul unei defecțiuni a rețelei sau a deconectării curentului de la retea sau generator, Quattro preia alimentarea cu sarcinile conectate.

Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întrerupere. A doua ieșire este activă numai atunci când AC este disponibil pe una dintre intrările Victron Quattro . La această ieșire pot fi conectate încărcături care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi aerul condiționat sau un încălzitor de apă.

Invertor Victron Phoenix

Ieşire sinusoidală pură, putere de vârf şi înaltă eficienţă. Combinat cu tehnologia de înaltă frecvenţă şi tehnologiile frecvenţei de linie asigură cea mai bună soluţie.

Dezvoltată pentru funcții profesionale, gama de invertoare Phoenix este potrivită pentru cea mai largă gamă de aplicații. Criteriile de proiectare au fost realizarea unui invertor cu undă sinusoidală cu eficiență optimizată, dar fără compromisuri de performanță. Folosind tehnologia HF hibridă, rezultatul este un produs de calitate superioară, cu dimensiuni compacte, greutate redusă și capabil să furnizeze energie, fără probleme, la orice sarcină.

Până la 6 invertoare Phoenix pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Șase unități de 24V 5000VA, de exemplu, vor furniza o putere de ieșire de 24kW / 30kVA. Este posibilă și funcționarea în configurație trifazată.

O caracteristică unică a tehnologiei SinusMax este puterea de pornire foarte mare. Tehnologia convențională de înaltă frecvență nu oferă performanțe atât de extreme. Cu toate acestea, invertoarele Phoenix sunt potrivite pentru alimentarea sarcinilor dificile, cum ar fi compresoarele de refrigerare, motoarele electrice și aparatele similare.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

Controler de încărcare solară SmartSolar MPPT

Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, SmartSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. SmartSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

NeON&Regulatorul de încărcare SmartSolar va încărca chiar și o baterie extrem de descărcată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate complet sau deteriorate în alt mod.

Controlerele de incarcare BlueSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

Fără ventilator de răcire. Eficiența maximă depășește 98%.Protecție la supratemperatură și reducerea puterii atunci când temperatura este ridicată.Protecție la scurtcircuit PV și polaritate inversă PV.Protecție la curent invers PV.Compensează absorbția și tensiunea de încărcare a plutitorului pentru temperatură.