Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.

  Monitorizează rapid, de oriunde te-ai afla, cu echipamentul Victron Energy

  Victron Remote Management este un serviciu gratuit pus la dispoziție de Victron Energy, care permite monitorizarea de la distanță a echipamentelor electrice.

  Modelul Invertor Victron MultiPlus

  Multiplus, după cum o sugerează şi numele, combină într-un mod elegant două elemente importante: invertor și încărcător. Prezintă o gamă variată de caracteristici precum: invertor cu undă sinusoidală, încărcare ajustabilă, tehnologie hibrid PowerAssist, plus caracteristici de integrare cu sisteme multiple.

  MultiPlus, tocmai datorită structurii pe care o prezintă, previne cu succes supraîncărcarea unei surse de CA limitate, cum ar fi un generator sau o conexiune la rețea. Nivelul de încărcare a bateriei va fi redusă automat în momentul în care există posibilitatea unei suprasolicitări. Energia preluată de la bateria încărcată este transferată către un generator sau o sursă de alimentare.

  În cazul în care rețeaua sau generatorul prezintă defecțiuni tehnice, invertorul Multi este activat automat și preia alimentarea cu sarcinile conectate. Procesul de conectare se realizează foarte repede, în mai puțin de 20 de milisecunde, tocmai de aceea toate echipamentele electronice continuă să funcționeze fără întrerupere.

  Până la 6 invertoare pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Este posibilă și funcționarea în trei faze sau în faza divizată.

  Invertor Victron MultiPlus

  Modelul Invertor Victron MultiGrid

  Gama MultiPlus de convertizoare bidirecționale este utilizată pentru a genera curent alternativ și a reîncărca baterii. MultiPlus este, de asemenea, standardul industrial în sistemele de stocare a energiei în rețea și în afara rețelei. Este aprobat pentru utilizare conform cerințelor pe care le prezintă sistemele de stocare a energiei și autoconsum din Marea Britanie (standardele G83 / 2 și G59-3-1).

  Au fost realizate mai multe modificări de hardware și firmware pentru a răspunde caracteristicilor VDE-AR-N 4105 și altor standarde care vizează stocarea energiei specifice din alte țări. Produsul care a rezultat se numește MultiGrid.

  Etapele de monitorizare și controlare a MultiGrid și a sistemelor la nivel local (LAN) sau de la distanță prin internet se realizează prin intermediul aplicației gratuite VRM. Accesul se poate face prin telefon, tabletă, laptop sau PC, indiferent de sistemul de operare utilizat. Nivelul de control se poate realiza prin intermediul Color Control GX sau Venus GX. Pot fi efectuate cu ușurință numeroase activități, de la ajutarea MultiGrid până la pornirea automată a unui generator.

  Invertor Victron MultiGrid

  Contactează-ne

  Suntem aici să-ți oferim soluții premium, personalizate în funcție de cerințele și nevoile tale. Calitatea este cea care ne definește, indiferent de situație.

  Modelul Invertor Victron Quattro

  La fel ca MultiPlus, Quattro prezintă în structura sa un invertor și un încărcător. În plus, poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă. Printre multiplele sale caracteristici pe care le integrează se numără: invertor de unde sinusoidale, încărcare adaptivă, tehnologie hibridă PowerAssist plus multiple funcții de integrare ale sistemului cum ar fi funcționarea în trei faze.

  Victron Quattro poate fi conectat la două surse de curent alternativ independente. Conectarea se poate realiza de la rețea sau generator, sau la două generatoare.

  Victron Quattro se conectează automat la sursa activă. Ieșirea principală funcționează fără întrerupere. În cazul în care intervin probleme tehnice sau se deconectează curentul de la rețea sau generator, invertorul Quattro preia alimentarea cu sarcinile conectate.

  Procesul se realizează în mai puțin de 20 de milisecunde, tocmai de aceea funcționarea computerelor și echipamentelor electrice nu este afectată.

  A doua ieșire este activă în momentul în care AC este disponibil pe una dintre intrările Victron Quattro. La această ieșire pot fi conectate încărcături care nu ar trebui să faciliteze procesul de descărcare al bateriei precum aerul condiționat sau încălzitorul de apă.

  Invertor Victron Quattro

  Modelul Invertor Victron Phoenix

  Victron Phoenix îmbină unele dintre cele mai performante tehnologii de înaltă frecvență. Printre avantajele pe care le prezintă se numără: ieşire sinusoidală pură, putere de vârf şi înaltă eficienţă.

  Gama de invertoare Phoenix a fost dezvoltată pentru a servi unei palete diversificate de funcții și aplicații. Este o alternativă profesională, care impresionează prin standardele înalte de calitate și funcționalitate. Principalul criteriu de proiectare a invertorului a avut la bază realizarea unui invertor cu undă sinusoidală cu eficiență optimizată. A fost folosită  tehnologia HF hibridă, tocmai de aceea rezultatul final s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Victron Phoenix prezintă caracteristici premium: dimensiuni compacte, greutate redusă și este capabil să furnizeze energie, fără probleme, la orice sarcină.

  Până la 6 invertoare pot funcționa în paralel în cazul Phoenix. Scopul principal este de a obține o putere mai mare. Șase unități de 24V 5000VA, de exemplu, vor furniza o putere de ieșire de 24kW / 30kVA. Este posibilă și funcționarea în configurație trifazată.

  O caracteristică unică a tehnologiei SinusMax este puterea de pornire foarte mare. Tehnologia convențională de înaltă frecvență nu oferă aceleași performanțe și nici nu poate fi utilizată pentru cazuri mai complexe. Totuși, invertoarele Phoenix sunt potrivite pentru alimentarea sarcinilor dificile, cum ar fi compresoarele de refrigerare, motoarele electrice și aparatele din aceeași gamă.

  Invertor Victron Phoenix

  Contactează-ne

  Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele de pe site, noi te putem ajuta si iti recomandam ce e mai bine pentru nevoile tale.

  Controler de încărcare solară SmartSolar MPPT

  Tehnologia MPPT este utilizată pentru a prelua din panouri energia generată și a o colecta pentru a fi stocată. Monitorizează constant tensiunea și curentul de ieșire al panourilor (PV), ceea ce asigură performanțe extraordinare. Avantajul major pe care îl prezintă controlerul se resimte cu precădere în zilele înorate sau atunci când razele soarelui nu sunt suficient de puternice.

  Energia colectată din panouri este stocată în baterii. Mecanismul sistemului are la bază principiile eficienței și rapidității. Tehnologia SmartSolar maximizează procesul de colectare și gestionează inteligent etapele pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp. De asemenea, datorită caracteristicilor premium pe care le prezintă, sistemul asigură durabilitatea bateriilor.

  NeON & Regulatorul SmartSolar garantează încărcarea rapidă chiar și a unei baterii foarte descărcate. Poate funcționa fără probleme și în cazul unei baterii de 0 volți, însă e necesar să nu existe urme vizibile de deteriorare.

  De asemenea, controlerele de incarcare BlueSolar facilitează colectarea de energie și o gestionează eficient pentru a definitiva o încărcare completă. La fel ca în cazul MPPT, BlueSolar menține cu succes sănătatea bateriilor.

  • Nu prezintă ventilator de răcire;
  • Eficiența maximă depășește 98%;
  • Protecție sporită la supratemperatură;
  • Reducerea puterii atunci când temperatura este ridicată;
  • Protecție la scurtcircuit PV;
  • Polaritate inversă PV;
  • Protecție la curent invers PV;
  • Compensează absorbția și tensiunea de încărcare a plutitorului pentru temperatură.

  Controler de încărcare solară SmartSolar MPPT

  Contactează-ne

  Dacă vrei să afli mai multe despre proprietățile invertoarelor nu ezita să ne contactezi!

  Completează rapid formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

    

   keyboard_arrow_up
   CALITATE
   PREMIUM
   + 25 ANI GARANȚIE
   KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
   VEZI PRODUSELE
   CALITATE
   PREMIUM
   + 25 ANI GARANȚIE
   KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
   VEZI PRODUSELE