Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.

  Politica de livrare

  Livrare

  Transportul se realizează de către DEC Solar sau printr-un partener și este Gratuit în aria de acoperire din România, fără kilometrii suplimentari. Dacă destinația de livrare este îndepărtată, cu kilometri suplimentari, prețul transportului va fi comunicat, discutat după plasarea unei comenzi, direct cu clientul.

  Termenul de pregătire a comenzii este de aproximativ 2-5 zile lucrătoare.

  Termenul de livrare, pentru comenzi este de 10 zile lucrătoare, dar pot exista întârzieri cauzate de vreme sau în perioada sărbătorilor și va fi comunicat către client.

  Returnare

  Solicităm clienților să fim anuntați / contactați, conform legilor in vigoare, telefonic sau email, cât și prin completarea formularului de contact, cu mențiunea ‘Retur/Probleme’ în termen de 30 zile de la recepționarea comenzii / instalarea echipamentului de către echipa autorizată.

  Garanția produselor a panouri fotovoltaice este cuprinsă între 15 și 25 de ani direct la producător, în funcție de produsele achiziționate.

  Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

  keyboard_arrow_up
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE