Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.

  Termeni și Condiții de utilizare a website-ului decsolar.ro

  Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii DECSOLAR TEAM ENERGY SRL denumită în continuare Intreprindere Individuala DECSOLAR TEAM ENERGY SRL.

  DECSOLAR TEAM ENERGY SRL este o organizație și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Sat Balaceanca, Comuna Cernica, Str. COLENTINA, Nr. 5, Camera 1, Judet Ilfov, Cod postal 77036, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/5067/2020, cod unic de înregistrare/cod TVA 43246220.

  Site-ul decsolar.ro este administrat de Nica Costin si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
  Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://decsolar.ro.

  Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de DECSOLAR TEAM ENERGY SRL:

  1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea DECSOLAR TEAM ENERGY SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al DECSOLAR TEAM ENERGY SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor DEC Solar sau aduc un prejudiciu imaginii DECSOLAR TEAM ENERGY SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
  2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
  3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe DECSOLAR TEAM ENERGY SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
  4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, DECSOLAR TEAM ENERGY SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
  5. DECSOLAR TEAM ENERGY SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor DECSOLAR TEAM ENERGY SRL.
  6. DECSOLAR TEAM ENERGY SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
  7. DECSOLAR TEAM ENERGY SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
  8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
  9. DECSOLAR TEAM ENERGY SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa DECSOLAR TEAM ENERGY SRL.
  10. Preţurile afişate pe https://decsolar.ro sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, DECSOLAR TEAM ENERGY SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
  11. DEC Solar nu poate garanta că mesajele trimise catre DECSOLAR TEAM ENERGY SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
  12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
  13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. DECSOLAR TEAM ENERGY SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa DECSOLAR TEAM ENERGY SRL.

  Ultima actualizare: 04.12.2020

  keyboard_arrow_up
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE
  CALITATE
  PREMIUM
  + 25 ANI GARANȚIE
  KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
  VEZI PRODUSELE