De ce sa alegi panouri fotovoltaice Ilfov pentru casa ta de vacanta

  Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.

  Cand vorbim de energie regenerabila, putine solutii sunt la fel de usor accesibile cum este energia solara- dupa ce costurile initiale au fost amortizate.

  Este o tehnologie in principiu ecologica, cu panouri solare pentru locuinte sau case de vacanta dar si alte cladiri- care dureaza mai multe decenii si nu emana deseuri in mediu dupa ani de functionare.

  Panourile solare sunt compuse din unitati mai mici numite celule solare fotovoltaice. Acestea convertesc lumina solara in elecricitate, permitand fotonilor (care sunt particule de lumina) sa elibereze electronii de atomi, generand un flux de electricitate.

  Aceasta energie poate fi folosita pentru:

  -Alimentarea tuturor dispozitivelor si aparatelor dintr-o proprietate

  -Stocata intr-o baterie solara daca se genereaza surplus de putere, pentru a fi folosita atunci cand este necesar, sau in perioadele de lumina solara scazuta, de exemplu seara sau noaptea.

  -Mutata in reteaua grid, facand reteaua mai ecologica si reducand amprenta de carbon pentru o persoana, familie sau afacere.

  Pur si simplu se amplaseaza panourile solare sau fotovoltaice in soare, pentru a transfera lumina directa in electricitate.

  Daca va hotarati pentru o casa de vacanta ecologica, sau daca este amplasata intr-o zona unde alte surse de energie sunt dificile sau costisitoare, panourile fotovoltaice Ilfov sunt alegerea perfecta.

  Iata de ce:

  Cel mai practic mod de economisire a electricitatii:

  Se tot vorbeste de surse aternative de energie regenerabila. Exista biomasa care foloseste materie vegetala si animala pentru a produce electricitatea- insa este mult mai scumpa decat energia solara si poate chiar creste amprenta de carbon daca este utilizata gresit.

  Energia eoliana este iarasi grozava, dar mult mai dificil de implementat datorita locatiei necesare. Similar este valabil si pentru energia geotermala si hidroelectrica generata de apa curgatoare-trebuie sa fii suficient de aproape de surse pentru ca aceasta solutie sa fie potrivita pentru planul tau energetic.

  Energia solara pe de alta parte este mereu disponibila si infinita. Soarele este mereu pe cer, cel putin jumatate de zi, iar panourile pot stoca energie pentru a o utiliza pe timp de noapte.

  Viata lunga

  Odata cumparate, panourile fotovoltaice vor rezista pana ce copii acum bebelusi vor creste mari, vor absolvi facultatea si se casatoresc. Sunt o investitie mininata pentru casa de vacanta, care va rezista cel putin 25 ani- garantia oferita de companiile de panouri.  Aceasta include protectie si impotriva eventualelor accidente de mediu, incat sa nu fie o amenintare pentru investitia proprietarilor.

  Cererea de energie solara este tot mai mare, de aceea garantiile oferite sunt solide- ceea ce spune clar totul despre eficienta produselor. Tehnologia este in permanenta evolutie si nu va trece mult timp pana sa ajungem sa avem panouri fotovoltaice Ilfov care rezista intreaga viata.

  Economie de bani

  Pe langa lipsa totala a amprentei de carbon datorata energiei solare, un argument mare este economia de bani. O investitie strategica de panouri fotovoltaice Ilfov, impreuna cu alte masuri ecologice, va reduce semnificativ orice responsabilitate lunara pe care o aveti fata de facturile la energie. In plus poti ajunge sa vinzi energia produse in surplus, daca casa ta de vacanta nu este chiar izolata. Chiar si bursa de valori include companii care se bazeaza pe productia de energie solara, care astfel isi alimenteaza birourile, diminuand riscurile, odata cu evolutia tehnologiei.

  Deci daca vei vrea sa vinzi casa de vacanta- faptul ca are instalate panouri fotovoltaice Ilfov ii va creste semnificativ valoarea.

  Auto-sustenabilitatea

  Este foarte importanta pentru o casa de vacanta, in functie de locatia unde este amplasata. A fi off-grid este foarte util mai ales in cazul penelor de curent, sau a fluctuatiilor energetice, mai ales daca e o casa de vacanta izolata. Ceea ce inseamna ca vei fi scutit de plata facturilor pentru zeci de ani.

  Implementarea la scara larga

  Exista zvonuri ca tranzitia la scara larga catre energie solara este inevitabila datorita numeroaselor beneficii. Si chiar ar putea inchide companiile care se bazeaza pe combustibil fosil. Panourile fotovoltaice devin solutia economica in atatea state ale lumii. Iar daca generezi mai multa energie decat ai nevoie poti oricand vinde catre companiile de utilitati, sau vecinilor.

  Panourile fotovoltaice Ilfov depind de lumina soarelui pentru a crea energie. De aceea este important sa tineti cont de efectele vremii inorate asupra eficientei productiei de energie solara si de modul in care alti factori, cum ar fi umbra partiala, pot afecta puterea sistemului solar. De asemenea panourile pot functiona incontinuare chiar si in conditii meteo vitrege, insa vor avea o putere mai mica, in functie si de calitatea si eficienta panourilor.

  Pe masura ce revolutia solara creste in popularitate, costurile vor scadea din ce in ce mai mult. Iar daca folositi si alte surse de energie regenerabila sau metode ecologice, casa de vacanta ar putea avea facturi minime.

  De unde poti cumpara cele mai bune panouri solare fotovoltaice Ilfov?
  Panouri fotovoltaice versus panouri solare Bucuresti- ce sa alegi?
  keyboard_arrow_up