☞ DEC Solar la zf.ro – Viva Sport Devine „Verde” si Participa la Protejarea Mediului

Managerul Dan Tanase declara ca Viva Sport sustine folosirea energiei solare urmand sa moneteze panourilor fotovoltaice de 100 kw cu ajutorul echipei DecSolar.

Managerul Dan Tanase declara ca Viva Sport sustine folosirea energiei solare urmand sa moneteze panourilor fotovoltaice de 100 kw cu ajutorul echipei DecSolar.
Eficienta panourilor fotovoltaice de la Dec Solar: ceea ce trebuie sa stiti
Panoul fotovoltaic are rolul si capacitatea de a transforma lumina soarelui in electricitate utilizabila. Avand in vedere aceeasi cantitate de lumina solara care straluceste pentru aceeasi durata de timp pe doua panouri fotovoltaice cu randamente diferite, panoul mai eficient va produce mai multa energie electrica decat panoul mai putin eficient.
Eficienta panourilor solare este determinata de productia de energie electrica de catre celulele solare, care este la randul sau influentata de compozitia celulelor, configuratia electrica, componentele din jur si multe altele.
Cat de eficiente sunt panourile fotovoltaice de la Dec Solar?
Majoritatea panourilor fotovoltaice sunt intre 15% si 20% eficiente, cu valori care variaza de ambele parti ale gamei.
Panourile fotovoltaice propuse de DecSolar sunt de inalta calitate si pot depasi eficienta de 22% fata de majoritatea panourilor fotovoltaice disponibile in piata si care nu depasesc eficienta de 20%.
Ce determina eficienta panourilor fotovoltaice de la Dec Solar?

Citeste mai mult pe zf.ro -> https://www.zf.ro/info/p-viva-sport-devine-verde-si-participa-la-protejarea-mediului-20298481

🎞 Interviu DEC Solar – Constantin Nica, specialist in energie regenerabila.
keyboard_arrow_up