E.ON aduce în România prestigioasa competitie internationala Energy Globe Award

*Concursul are la baza depunerea de proiecte si este deschis pentru orice persoana fizica sau juridica din România; *Pentru a intra în concurs, detinatorii de proiecte sau idei din domeniul eficientei energetice si al protejarii mediului trebuie sa se înscrie pe pagina oficiala a competitiei; *Prin aceasta premiera, România se alatura celor peste 170 de tari din lume unde este organizata anual Energy Globe Award;
          Energy Globe Award (EGA), cea mai importanta competitie la nivel international din domeniul eficientei energetice si protejarii mediului înconjurator, cu o traditie de aproape doua decenii, este organizata în România, în premiera? începând cu acest an, de catre compania E.ON.
E.ON Energy Globe Award (EEGA) îsi propune sa selecteze si sa premieze cele mai bune proiecte de eficienta energetica si sa arate, astfel, nu numai publicului din România, dar si lumii întregi, ca pentru o serie de provocari majore ale momentului exista solutii inteligente care pot deveni modele de urmat.
Concursul, care are la baza depunerea de proiecte, este deschis pentru orice persoana fizica sau juridica din România, precum comune, municipalitati, scoli, societati comerciale, institutii stiintifice si de cercetare, organizatii de stat, organizatii neguvernamentale sau universitati.
Oricine are un proiect, o solutie sau o idee interesanta  din domeniul eficientei energetice si al utilizarii inteligente a resurselor de energie are sansa de a le face cunoscute si de a primi, astfel, apreciere si sustinere nu numai din România, ci si din lumea întreaga.  Pentru a intra în competitie, proiectele sau initiativele trebuie sa fie înscrise pe www.energyglobe.ro.
Proiectele câstigatoare vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate si se vor bucura de un larg interes din partea mass-media si a opiniei publice. Selectarea si evaluarea acestora se va realiza de catre un juriu independent format din specialisti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna octombrie la Bucuresti. Marele câstigator se va califica la etapa internationala a Energy Globe Award.
Energy Globe Award (www.energyglobe.info) a fost creat în 1999 de pionierul în domeniul energiei, austriacul Wolfgang Neumann, iar în acest moment este cel mai important premiu din lume pentru solutii de economisire a energiei si protectia mediului, putând fi considerat un Oscar pentru ecologie.
Prin implicarea sa în organizarea acestei competitii, E.ON România se alatura eforturilor globale de protejare a mediului înconjurator si de conservare a resurselor naturale. România intra, astfel, în familia celor peste 170 de tari din întreaga lume unde este premiata, prin intermediul Energy Globe Award, excelenta în domeniul eficientei energetice, protejarii mediului si promovarii resurselor regenerabile.

Stânele viitorului
Ziua mondiala a Soarelui
keyboard_arrow_up