Reduceti factura de energie cu ajutorul panourilor fotovoltaice

reduceti factura de energie

 
In contextul in care costurile cu energia  electrica au un impact important in bugetul fiecaruia, indiferent daca este vorba de o familie  sau o societate comerciala, DEC Solar Romania pune la dispozitie solutii complete menite sa ii aduca cat mai aproape de independenta energetica .
Instalarea unui sistem fotovoltaic va permite sa produceti energie electrica in regim propriu astfel reducand cantitatea de energie consumata din retea implicit si valoarea facturii lunare.
Panourile fotovoltaice se pot instala pe acoperisul locuintelor, halelor, imobilelor sau pe sol in functie de disponibilitate crescand astfel valoarea locatiei, ea fiind incadrata in clasa energetica A+
  DEC Solar Romania ofera solutii complete de la consultanta in alegerea  sistemului  dedicat nevoilor fiecaruia, proiectarea lui, dar si  achizitionarea de echipamente, montarea lor, punerea in functiune si nu in ultimul rand mentenanta  sistemului pentru o functionare in parametrii optimi pe toata durata de viata a sistemului .
Colaborand cu companii cu experienta internationala in acest domeniu , cum ar fi : Schneider Electric, ABB, Danfoss, Studer – Innotec, SMA  pe partea de invertoare , K2 Systems Gmbh pentru structura de prindere, Amerisolar, Bisol, Yingli Solar si altii  pentru panouri fotovoltaice – implementam echipamente de ultima generatie la standarde europene .

Pentru a beneficia de solutia optima adaptata nevoilor energetice aferente fiecarui consumator, echipa noastra de ingineri va sta la dispozitie :

office@decsolar.ro

+40 748 506 401

+40 372 99 65 88

Londonezii au inaugurat cel mai mare pod din lume acoperit cu panouri solare fotovoltaice
Stânele viitorului
keyboard_arrow_up