Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.
  Meyer Burger

  Meyer Burger

  De mai bine de 30 de ani, Meyer Burger se bucură de o popularitate crescută în domeniul energiei regenerabile.

  Aprecierea la nivel european a fost dobândită tocmai datorită tehnologiilor de ultimă generație pe care le integrează. Meyer Burger este despre valorificarea eficientă a energiei solare și soluții personalizate, adaptate în funcție de specificitatea fiecărui proiect în parte.

  De ce ar trebui să alegi Meyer Burger?

  Meyer Burger se află în topul producătorilor de module solare din Europa. Produsele distribuite au la bază principii moderne și tehnologii de ultimă generație, tocmai pentru a definitiva performanțe extraordinare. Calitatea elementelor de inginerie germană se îmbină armonios cu precizia design-ului elvețian.

  Gama de produse impresionează prin eleganță, funcționalitate, calitate premium și tehnologii adaptate pentru viitor.

  Una dintre cele mai apreciate companii în Europa din domeniul energiei regenerabile

  Panouri solare premium

  Performanță ridicată

  Tehnologii și sisteme de ultimă generație

  Design elegant

  Fiabilitate

  Servicii de înaltă calitate

  Soluții adaptate pentru nevoile fiecărui client în parte

  Unele dintre cele mai durabile garanții

  Garanții
  de durată

  Majoritatea panourilor solare, indiferent de marcă, se degradează cu ușurință de-a lungul timpului. Din cauza urmelor de degradare, eficiența este diminuată, ceea ce reduce implicit cantitatea de energie produsă. Totuși, panourile Meyer Burger sunt proiectate în așa fel încât să garanteze utilizări îndelungate și grade sporite de rezistență.

  Performanța modulelor de tip Black și White va rămâne la 92%, chiar și după 25 de ani de utilizare. Pentru modulele de tip Glass, Meyer Burger garantează o funcționalitate de peste 93% după 30 de ani. În plus, panourile solare Meyer Burger își păstrează proprietățile tehnice chiar și în cazul în care sunt supuse unor condiții meteo extreme.

  Mulțumită tehnologiei patentate SmartWire, panourile solare Meyer Burger oferă un randament energetic mai mare decât al celor bazate pe tehnologiile PERC. Tocmai de aceea, modulele solare se află pe lista celor mai eficiente alternative de pe piață.

  Avantajele pe care le oferă clienților sunt numeroase:

  • Rezistență la condiții extreme de mediu,
  • Garanție mai durabilă decât media pieței,
  • Degradare minimă.

  Modelul Meyer
  Burger Black
  simbolul eleganței

  Meyer Burger Black este alegerea perfectă pentru consumatorii care apreciază caracteristicile armonioase pe care le prezintă designul modern, minimalist. Dispune de 120 de semicelule, rezistă la o sarcină frontală de până la 6.000 Pa, respectiv una posterioară de până la 4.000 Pa. Modulul vine la pachet cu o putere nominală cuprinsă între 375 și 395 Wp. Există așadar un echilibru între caracteristicile tehnice și elementele de design elegante.

  Modulul solar Black este dotat cu o folie antireflex de protecție a stratului superior, o folie neagră în spate, iar cadrul este construit din aluminiu anodizat negru. Configurația full-black a modulului este concepută special pentru a se adapta oricărui tip de acoperiș. Rezultatul final reușește să impresioneze atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

  Modului Meyer Burger Black asigură un randament energetic generos de până la 21.5%, chiar și în cazul în care razele solare nu sunt destul de puternice. De cele mai multe ori, zilele înnorate, orele târzii ale după-amiezii sau primele momente ale dimineții nu facilitează încărcarea completă a panourilor. Pe vreme caldă, panourile Meyer Burger Black sunt capabile să ofere o putere mult mai mare și să reziste la temperaturi de până la 85 °C.

  Modelul Meyer Burger Black

  MEYER BURGER TRIFAZAT – 25 ANI GARANȚIE


  MEYER BURGER MONOFAZAT – 25 ANI GARANȚIE


  Modelul Meyer
  Burger White
  performanța are întâietate

  Dacă raportul calitate-preț este cel mai important aspect pentru tine atunci când vine vorba de alegerea unui produs, modulul Meyer Burger White devine alegerea potrivită. Fiecare panou conține 120 de semicelule monocristaline n-Si și celule HJT (heterojoncțiuni), specificații care garantează calitate superioară și randament tehnic excelent.

  Cu o putere nominală de 380-400 Wp și o eficiență de până la 21.7%, modulele Meyer Burger White se bucură de popularitate sporită în rândul consumatorilor din Europa. Meyer Burger White rezistă admirabil la o sarcină frontală maximă de 6.000 Pa și una posterioară de maximum 4.000 Pa.

  Elementele de design ies în evidență prin eleganță și bun gust și se completează reciproc pentru a forma un tot unitar:

  • Folie superioară antireflex,
  • Folie albă în partea inferioară a panourilor și un cadru negru.
  • Folia din spatele panourilor solare este foarte stabilă și oferă protecție împotriva factorilor de mediu.

  Rezultatul final? Un aspect uniform, care reușește să garanteze utilizări îndelungate și experiențe unice beneficiarilor.

  Asemenea modelului Meyer Burger White, acest modul își păstrează performanța optimă în diverse de condiții de mediu, chiar și în cele extreme. Iar garanția modulului Meyer Burger White nu se lasă mai prejos, asigurând suport și eficiență timp de 25 de ani. Din acest motiv, Meyer Burger White unul dintre cele mai atractive module pentru o varietate largă de proiecte.

  Modelul Meyer
  Burger Glass
  pur și simplu special

  Modelul Glass este modulul de cea mai înaltă calitate dintre cele oferite de Meyer Burger. Pe lângă cadrul negru pe care îl integrează, Meyer Burger Glass beneficiază de o construcție completă. Materialul care stă la baza modelului este sticla solară, care este prezentă atât în partea superioară, cât și în cea inferioară. Sticla solară din spatele panourilor este transparentă, ceea ce conferă o notă discretă aspectului general.

  De asemenea, permite modulului Meyer Burger Glass să absoarbă iradierea nu numai din fața, ci și din spatele celor 120 de semicelule. Cu alte cuvinte, fețele duale din sticlă solară sunt proiectate cu scopul de a genera o cantitate mai mare de energie.

  În medie, puterea nominală a modulului Meyer Burger Glass este cuprinsă între 370 și 390 Wp. Modelul are o eficiență generală de maximum 21.8%, însă poate depăși o asemenea valoare, chiar și în condiții de ninsoare.

  Ceea ce stârnește interesul clienților asupra modulului Meyer Burger Glass este perioada de garanție extinsă pe care o oferă. Meyer Burger Glass oferă o garanție de 30 de ani, ceea ce îl diferențiază rapid de celelalte alternative de pe piață. În plus, modulul are o scădere a performanței destul de redusă. După 30 de ani de utilizare, eficiența poate rămâne la o valoare de aproximativ 93%.

  Contactează-ne ACUM și bucură-te de soluții ingenioase!

  Suntem aici pentru a-ți oferi sisteme de ultimă generație, performante și adaptate în funcție de caracteristicile proiectului și nevoile beneficiarului.

    

   keyboard_arrow_up
   CALITATE
   PREMIUM
   + 25 ANI GARANȚIE
   KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
   VEZI PRODUSELE
   CALITATE
   PREMIUM
   + 25 ANI GARANȚIE
   KIT FOTOVOLTAIC APRECIAT DE CLIENȚII NOȘTRI
   VEZI PRODUSELE